Jag fotograferade vad jag åt till lunch i två veckor. Idag är det äntligen dags för resultatet. DAG 1. Måndag. Det gick rykten om Waipus färgglada dim sum. Gick dit och åt dom. Otroligt fina och mycket goda. Skogschampinjondumpling med tryffelolja var en favorit. Men 185 kronor för 12 dumplings är inte värt. Särskilt inte för lunch. DAG 2. Tisdag. Det var den 27 oktober och femton grader. Åt min lunch utomhus. På Raw vid Nytorget. Deras salmon bowl är bra. Min spaning är att jag tror det är för att de har cashewnötter i. DAG 3. Onsdag. Jag var inne i stan på möten och passade på att äta lunch med min mamma och Märta på Riche. Deras räksallad kommer alltid med ett berggggg räkor. Obs att dokumentation började innan de uppdaterade coronareglerna. Efteråt åt jag antingen på kontoret, hemma och nån gång ute men under udda tid. DAG 4. Torsdag. Åt lunch på kontoret. Keldas tomatsoppa och en banan. DAG 5. Fredag. Fotograferade ett samarbete hemma under förmiddagen och var färdig vid lunch. Köpte med mig sushi från Raw till kontoret. DAG 6. Lördag. På lördagen blev det finare lunch. En Pelle Janzon på Kvarnen. Pelle Janzon är utbankad oxfilé, rå äggula, grädfil, löjrom och rödlök. Under ligger ett rostad bröd. En slags macka helt enkelt. DAG 7. Söndag Äkta söndagslunch från när man var liten! Vi åt korv med bröd. Med gurkmajo och rostad lök för det är godast. DAG 8. Måndag. Köpte med mig en soppa från Urban Deli påväg till jobbet. En potatis- och purjolökshistoria från Kalf & Hansen. Smakade god och hemlagad! DAG 9. Tisdag. Matlåda. Hade lagat en tomatsås på körsbärstomater till middag kvällen innan och det blev det även till lunch. Med pastafjärilar. DAG 10. Onsdag. Köpte med mig lunch från Hammarströms Fisk på Östgötagatan. Goda räkor och gröna grejer, men tråkig bulgur under tyvärr. DAG 11. Torsdag. Åt lunch på Mormors Dumplings. Deras otroliga räkwontonssoppa. Godaste jag vet just nu. DAG 12. Fredag. Matlåda. Pyttipanna som jag pimpat med ärtor och stekt grönkål. + ett stekt ägg. Ägget stekte jag samma morgon så det höll sig fräsch till lunch. Dagens matlådetips. DAG 13. Lördag. En frukostlunch! Tunnbröd, ett mest hushållsost och ett med räkost. Kokt ägg, vaniljte, kombucha och en gullig liten lussebulle. Dag 14. Söndag. Köpte med mig pizza från Meno Male. Som ett litet konstverk ändå. Det var 14 luncher på 14 dagar!