Här kommer 2 recept lastade som jag lagade i lördags. En smoothie med goda grejer i och en krämig pasta. Hallonmoothie med kokos och honung Du behöver för två: - 1,5 dl vaniljyoghurt - 2 nävar frysta hallon - 1 näve frysta blåbär - 2 passionsfrukter - sprinklade kokosflingor -två teskedar honung - en halv citron - sprinklade gojibär - en tesked chiafrön (asså om man har det typ hemma? jag sprinklade över det för att jag sett massa andra göra det, blev ju fint såklart men ingen smak- eller konstinensskillnad) Så här gör du: Häll yoghurt + hallon + blåbär + en passionsfrukt + saften av citronen i en bunke. Mixa tills slät. Sprinkla över kokosflarn, lite chiafrön, honung, gojibär, köttet av en passionsfrukt. Servera! Gräddig pasta med kyckling, champinjoner och rosmarin. Du behöver för två: - pappardellepasta - kycklinginnanlårfilé (en var) - 5-7 champinjoner - ett halvt paket matlagningsgrädde - två kvistar rosmarin - 6 blad salvia - en halv citron - en vitlöksklyfta - en halv chili - 1,5 dl parmesan Såhär gör du: 1. Skär kycklingen i lagom stora bitar och stek den gyllen i olja tillsammans med hackad chili, hackad vitlök, citronzest av en halv citron, citronjuice av en lagom stor klyfta, hackad rosmarin och hackad salvia. Lägg i champinjonerna (skivade) när kycklingen slutar vara kanonrå. 2. Koka upp pastavatten (ha gärna i en tärning hönsbuljong i pastavattnet) 3. Häll i matlagningsgrädden i stekpannan (låg värme) och pastan i kastrullen. Det brukar stå att pappardelle ska koka i 6-7 min. Det är lögn, snarare 4-5 min. 4. Vänd över pastan i stekpannan tillsammans med parmesan och mycket salt&peppar. Har du tryffelolja hemma rekommenderar jag att kasta i några droppar. Rör om, lägg upp, servera direkt. . Translation. 2 recipes: raspberry smoothie and creamy chicken pasta.