Min pojkvän är i Göteborg denna vecka och jag lagar mat för en. (Och nej jag tänker inte skriva nåt krystat om att jag äter för två...glöm det..) Ska vi se vad jag ätit till middag de sista dagarna? Häng på, I söndags lagade jag pasta med trattkantareller. Jag förvällde torkade trattkantareller i hett vatten och sedan kokade jag pastan i vattnet de förvällt i <- ett tips. Receptet på min godaste kantarellpasta finner du här. I måndags gjorde jag en pico de gallo som jag åt i tortillas tillsammans med gräddfil och taco-ost. Eenkelt, syrligt, gott. Så här gör du pico de gallo: Finhacka silverlök, chili, tomater och koriander och blanda ihop med mycket lime, olivolja och havssalt. Klart. I tisdags gjorde jag en pasta al limone med zucchini. Jag skar zucchinin med osthyvel så den blev tunn och lång och stekte i olivolja med lite salt. Mitt recept på pasta al limone är här. I onsdags åt jag ute, men igår gjorde jag quesadillas. Extremt enkelt: fyllde dom med silverlök, ost och koriander, stekte till gyllene på båda sidor och severade med tomater, koriander, habanerosås och lime. Drack ett glas mjölk till, passade bra. Det var fyra middagar som var nyss! Ikväll ska jag äta på restaurang med Petra. Också mysigt.