Delar av mitt liv består av att pinna och spara recept på Pinterest och Instagram. Så jag tycker den här platsen kan få handla om det ibland också. Till exempel nu, Cacio e Pepe Udon Så NOM att göra cacio e pepe på udonnudlar. Varför säljs inte udonnudlar i vanliga matbutiker? Skulle köpa. Får ta omvägen förbi Kina Li på ringvägen. 15 minute wonton När jag bodde i New York åt jag wonton soup på Mooncake till lunch tre gånger i veckan. "Yes, with extra red hot sauce and soya on the side, we fix" sa dom utan att jag behövde säga nåt till slut. Detta recept ser exakt ut som Mooncakes version och tar dessutom bara 15 minuter. Pappardelle pasta with brown butter, raisins and kale. Pasta med brynt smör och...russin? Lägg av det är nog asgott. Jag har hur mycket russin som helst hemma efter glöggpartyn som aldrig blev av nu kör vi Oven fried korean popcorn chicken. Ibland kan jag bli paniksugen på fried chicken på ett sätt som att det skulle vara lösningen på alla problem. Det har hänt att jag går ner till Lilys Burger och beställer deras chicken nuggets som en fix, och ibland stillar jag bara problemet genom att kolla på fried chicken-tutorials på youtube. Detta recept verkar nice pga det görs i ugn och då slipper man friteringsoset som uppstår. Braided Basil Pesto. Avslutar med ett bröd pga bröd verkar vara min nya grej utan att jag fattat det själv. Har bakat bröd fem gånger i år vilket är fler gånger än jag gjort på typ.. fem år? Ish. SÅ! Återkommer när veckan är slut med ett recept på ett av dessa! Vilket blir en överraskning. Och ska vi fortsätta tala mat så kan ni läsa DEN HÄR intervjun på North Fork Stories. Dom har intervjuat mig om mat såklart. ⭐️