Jag åt så goda saker i helgen. Vi börjar här på fredags på Duvan där jag åt krabba med pommes. Krabba är ett så underskattat skaldjur, salt och köttigt och inte så dyrt.Här är min äta-skaldjurs-guide. Till efterrätt delade vi på en sommarpudding. En klassisk brittisk efterrätt jag inte tidigare ätit. Dock något av det godaste i år! Det är bröd dränkt i socker och röda bär med röda bär insprängda: körsbär, röda vinbär, hallon. Serveras med vispad grädde. Hoppas jag får äta det här någon gång mer i år. I lördags lagade Björn en slags bowl till lunch - aubergineröra med kikärtor och stark korv. Toppad med obscena mängder koriander. Till middag blev det klassisk pannbif med goda grönsaker i ugn. Massa riven chevre och dill. En viktig grej när man gör grönsaker i ugn är att ha lika mycket lök som rotfrukter tycker jag, då blir det saftigt och aldrig tråkigt. I söndags flyttade vi ut till ett hus utanför stan en vecka. Som söndagsmiddag i kvällsol blev det pasta med 'nduja, lök och färska tomater. Den stora pastan köpte jag på Capri faktiskt, den såg så god ut. Ikväll blir det grillat, glad sommar 💗