Det är kantarellsäsong. Jag hoppas den håller i sig för alltid, eller i alla fall jättelänge. Här är kommer alla recept med kantareller som jag har lagat och lagt upp här. Kantarellröra med spenat, rostade rotfrukter och fänskålssallad. Ett recept uppdelat i tre olika steg så att man kan bryta loss det och kombinera med annat om man vill. Lite som ett lego-recept. Kyckling med trattkantareller och färskpotatis + trattkantarellpasta med kyckling och tryffel. Två trattkantarellrecept. Ofta när man gör mycket sås så är ju gott att använda det som är kvar till en pasta dagen efter. Här är exempel på det. Kantarellpasta med bacon och persilja. Detta är mitt godaste kantarellrecept jag kan. Bacon går förstås att hoppa om man är veg. Kantarellröra med matvete. Just detta recept innehåller chorizo, men jag har även lagat det vegetariskt och då kan man höja sältan genom att exempelvis smälla i en dl lagrad ost. Vips är det som en risotto. Fusilli med kantareller, sparris och citron. Detta är ett bloggläsarrecept som jag provade på. En lite mindre gräddig kantarellpasta än min variant här ovanför. Kantarellcrêpes. Ett recept från 2009 men lika gott för det. Älskar crêpes och svampfyllningar är de allra godaste. Pastagratäng med kantareller och ärtor. Här har vi ett ännu äldre recept, från 2008! Detta inlägg innehåller dock bara bilder och ingen text så man kan behöva komplettera med exempelvis detta. Fettucini med saffran, kantareller och sommartryffel. Avslutar med mitt mest dekadenta recept som innehåller både kantareller, saffran och tryffel. Tre av världens godaste smaker enligt moi. Enjoy.