Här kommer ett recept på en utmärkt spaghetti jag lagade i förrgår. Jag vill passa på att tacka livet för att Ikea hade en frys med svenska räkor vid utgången. Det här behöver du: Pasta (jag använde fettucini) Lite spenat, fryst eller färsk Persilja Räkor Purjolök Vitlök Citron Parmesan Blanda hackad persilja, en rejäl dos parmesan och hyvlat citronskal i en skal. Skär sparrisen i lagom stora bitar. Glöm inte att skära bort och slänga roten på sparrisen, typ tre centimeter in, för den smakar bara trä. Koka pastan och lägg i sparrisen när det är typ två minuter kvar. När det kokat klart slänger du över allt i ett durkslag. I kastrullen som du kokade pastan häller du i olivolja och fräser vitlöken och purjolöken en snabbis, ungefär en till två minuter. Häll allt i kastrullen: pasta, sparris, skalade räkor, skivad spenat (om den är fryst kan du värma upp den i mikron), persilja, rivet citronskal och parmesan i kastrullen. Pressa över ganska mycket citron och salta och peppra. Rör om. Klart! Ät upp. Så gott. . I made pasta with shrimp and lemon two days ago. Here's how you do it: Mix chopped parsley, lemon zest, and parmesan cheese in a bowl. Boil pasta and cut asparagus. Put the asparagus in the boiling pasta water when it's about two minutes left. When the pasta & asparagus is done, leave it to rest in a colander and then use the same pot for the "sauce". Simmer garlic and leek in olive oil for a couple of minutes and then add the pasta, asparagus, chopped spinach, parsley, lemon zest and parmesan. Add salt and peppar, squeeze some lemon juice and stir around. Eat!