Frukost: Stor frasig fralla med hushållsost. Grönt te och lemonad. Bär och/eller gurka och körsbärstomater att äta som godis. Nygräddad kardemummabulle eller gräddtårta med bär. Eller förresten - båda! (Björn om du ser det här kan du ta detta som inspo till min födelsedag 😌) Lunch: En pan bagnat! Har helt klart seglat upp på listan som favoritlunch sedan jag åt det för första gången i april. Har ätit det fem gånger sedan dess. Det är alltså en sallad nicoise i ett nybakat surdegsbröd, alla ingredienser fint mandolinade och sparsamt med dressing. Alternativt tar jag en toast skagen. Fika: Är ingen fikatjej, får man ta ett salt och mineraligt glas cava tillsammans med stora ärtgröna oliver? Om inte så blir det en cappuccino på havremjölk och en semla. Plock: Går det bra med en näve färska räkor och en näve rökta räkor? Bra. Då tar jag det. Förrätt: Primörer av alla sorts slag! Svensk gurka med smetana, knoppiga morötter med smör, färska ärtor, rädisor med blasten kvar, pigga små kronärtskockor, ja allt sånt. Det är så gott, det godaste vi har. Middag: Det blir en vongole. Efterrätt: En skål med lösgodis och ett stort glas kolsyrat vatten. ◆ lista av elsa.