Tomatsoppa är min bästa soppa (efter potatis-och-purjolökssoppa) och jag försöker alltid hitta på lite olika trevliga versioner. Den här lagade jag igår, hemskt lätt och lite fuskig. Och ungefär för tre personer. 1. De här är huvudingredienserna. Kelda tomatsoppa, en burk coctailtomater (kostar ungefär 8 kronor burken och är mycket godare än vanliga krossade tomater tycker jag) och mat-yoghurt. 2. Hacka en gul lök och en vitlöksklyfta och fräs i en kastrull. 3. Häll i konservburken med coctailtomater och lite vatten, typ ett halv glas. Låt det koka upp och lägg i en tärning grönsaksbuljong. Låt det stå och puttra i typ 10 minuter. 4. Häll i Keldas tomatsoppa, eller nån annan färdig tomatsoppa, jag älskar Keldas så den är mitt tips. 5. och lite kryddor, jag tog fryst persilja och gräslök. och salt och peppar såklart. låt det koka upp igen och ta av soppan från spisplattan. 6. Häll upp i en skål, klicka i en rejäl sked mat-yoghurt och nu är soppan klar! Jag äter min med pastafjärilar, men det behöver man förstås inte. Andra små recept på tomatsoppor jag lagat finns här, här och här. . I made a very easy tomato soup with yoghurt yesterday. Fry some onion in a saucepan, add a tin of cherry tomatoes, a stock cube and a half glass of water. Let it boil for 10 minutes. Add a tomato soup, perhaps cambell or something, and some parsley and a a spoonful of yoghurt. Done!