Här kommer ett söndagsmiddagsrecept som jag lagade förra veckan. Det blev mega. Du behöver (för två personer): - Kycklinglårfilé - En vitlöksklyfta - Ett gäng champinjoner - En shallottenlök - En halv citron - En ask färsk pasta (om man vill lyxa och det vill man på söndagar tänker jag) - En liten skål ärtor (typ lite mer än en dl) - Färsk rosmarin - En halv deciliter riven parmesan - En halv burk creme fraiche. Börja med att skära kycklingen i trevligare bitar. Riv vitlök och hacka schalottenlök. Stek i en stekpanna på medelvärme med olivolja, saften ur en klyfta citron och en skvätt soja. Skiva champinjonerna och släng i stekpannan. När kycklingen börjar få färg och är genomstekt och så, riv av skalet från en halv citron, finhacka rosmarin och lägg i stekpannan. Tillsätt sedan en halv burk creme fraiche. När du lägger i den färska pastan i kastrullen med kokande vatten, häll då i ärtorna och parmesanen i stekpannan och rör om. Pastan ska bara koka i ungefär 1-2 minuter, häll sedan av vattnet, lägg i stekpannan och rör runt alltihop, salta, peppra. Servera med lite extra parmesan på toppen. Ät upp. . Translation. Fresh pasta with chicken, rosemary, mushrooms and green peas.