Det här behöver du: smör, typ 150 gram kex som du tycker om (jag gillar havrekakor och digestive). tre 200 gramspaket philadelphiaost, 3 ägg, 1 dl socker, 3 dl valfria bär, 2 dl svartvinbärssaft, 2 gelatinblad. 1. Blanda kakorna med det smälta smöret. Bre ut det på botten av en form. Sedan skjuts in i kylen. 2. Mixa philadelphiaosten, 2 dl av bären, äggen och sockret. 3. Häll det sedan i formen och ställ in i ugnen. 125 grader i 45 minuter. Sedan in i kylen igen, så att den blir kall. 4. Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Värm svartvinbärssaften i en annan kastrull. Lägg i gelatinet i svartvinbärssaften (gelatinet har mjuknat av vattnet) + en halv deciliter bär. Rör om. Häll det sedan över kakan. 5. Dekorera fint med hallon eller annat tjusigt bär. In i kylen igen. Typ 3 timmar så allt stelnar. 6. Ät upp. We are baking cheesecake today! The recipe is too long to translate, just google cheesecake.