Här kommer ett mycket enkelt recept på en pasta med svamp, purjolök och zucchini. Klart på en kvart! Du behöver: Pasta (jag tog linguine) Svamp Vitlök Zucchini Purjolök Creme Fraiche Citron Parmesan Koka upp rikligt saltat vatten i en kastrull till pastan. Skär zucchini och champinjoner i ganska rejäla bitar samt finhacka vitlök och skiva purjolök. Stek på medelvärme i en stekpanna med olivolja och några skvättar citronsaft. Lägg i creme fraiche i pannan (brukar tänka att en burk är för fyra pers, och sen kan man dela därefter) och sänk värmen samtidigt som du lägger pastan i kastrullen. Låt puttra till pastan kokar klart. Koka pastan någon minut under al dente. Ta några matskedar av pastavattnet och häll i stekpannan innan du häller av pastavattnet. Det gör att såsen blir ännu krämigare nämligen, för pastavatten innehåller stärkelse. Blanda ner pastan i stekpannan tillsammans med några skedar parmesan. Salta, peppra och rör om några minut tills pastan är al dente. Servera med extra parmesan och svartpeppar på toppen! Klart! Mmm!