Mmmm gräddig pasta som smakar väldigt mycket kommer här. Skogschampinjonerna gör den lite extra gullig för ögonen för de är så små att man inte behöver dela dom. Du behöver för två pers: Ett halvt paket bacon (går lätt att skippa såklart om du inte vill käka kött) Två nävar skogschampinjoner En skvätt kantarellfond Två vitlöksklyftor En citron En burk creme fraiche Parmesan Två kvistar grönkål Pasta of your choice Färsk rosmarin Kolla min rosmarinskruka, har odlat den själv. Verkar trivas bra i mitt kök. Sätt på pastavatten och låt koka upp. Stek bacon i en stekpanna tills det är krispigt. Lägg det sedan på en tallrik. Stek champinjonerna, zesten av en citron, hackad rosmarin, bitar av grönkål och vitlök i samma stekpanna + en klick smör. När champinjonerna ser glansiga och färdiga ut kan du lägga i creme fraiche, lite kantarellfond och varför inte en sked dijonsenap om du har det hemma? Låt puttra på rätt svag värme. Lägg samtidigt i pastan i pastavattnet. När pastan är klar, slå av vattnet i ett durkslag men spara några matskedar och häll i såsen. Vänd sedan ner pastan i stekpannan och rör runt tillsammans med parmesan, bacon, salt och peppar. Servera med rostade pinjenötter och chiliflakes på toppen om du har det hemma vetja. Har oftast det framme nämligen och sprinklar det på typ allt : ) Ät upp, smaklig spis! ?