Omelett är ju en väldans god maträtt som är superenkel att laga. Och så kan man kan ha i precis vad som helst man tycker om. Här kommer receptet på en som jag lagade i förrgår. Sandras Måndagsomelett Du behöver - ägg - mjölk - lök - vitlök - chili - persilja - svamp - chorizo - paprika - tomater - fetaost -valnötter 1. Skär lök, chili, paprika, chorizo, champinjoner och tomater i lagom stora bitar. 2. Fräs löken i en stekpanna. 3. Medan löken fräser, blanda två ägg (en tvåäggsomelett med mycket grejer i är för ungefär 2 portioner) tillsammans med ungefär två deciliter mjölk, salt och peppar. Vispa lätt med en gaffel och häll det sedan över löken i stekpannan. 4. Så fort du har hällt i smeten i stekpannan, i med allt annat. 5. Strö över lite fetaost, persilja, valnötter och salt och peppar. Låt puttra på medelvärme och skaka om stekpannan lite ibland så omeletten inte fastnar i pannan. 6. När vätskan är borta efter ungefär en kvart ser omeletten ut såhär. Då är den redo! 7. Ät tillsammans med en klick creme fraiche. Klart slut. . An omelet I made last monday. Read it in english here.