Hur skulle du beskriva din matsmak?Citron, parmesan, krisp. Hellre surt än sött, hellre friskt än dovt. Gillar även separerad mat, det får inte bli för kladdigt och klibbigt. Vad åt du senast till frukost?Jag äter alltid samma sak: två knäckebröd. Ett med en mild ost och ett med Kalles Kaviar. En liten skål fjällfil med granola eller musli + russin. Grönt te, gärna japanskt. Två kokböcker jag har och gillar: Tycker mycket om Den sista kokboken och Sedir: Processen. Båda är tydliga och med mycket bilder. Är ofattbart dålig på att följa recept. Det är som att raderna blöder in i varandra och jag får ett minne som en guldfisk. Antar för att det är tråkigt.Två kokböcker jag skulle vilja köpa: Blir snarare inspirerad av mat på instagram, pinterest och youtube, så behöver nog egentligen inga kokböcker för eget bruk. Björn har många som han använder flitigt!Björn köpte nyligen en japansk kokbok som jag tyckte var så inspirerande och ville äta allt ur, finns här. Vilka är dina favoritgrönsaker just nu?I säsong just nu: purjolök, svartkål, kronärtskocka och majs. Kantareller om man får välja det. Men det är ingen grönsak, jag vet.Tre senaste maträtterna du lagat:Svennetacos, kantarellpasta & en slags asiatisk soppa med massa pak choi och andra grönsaker. Björn var på Bokmässan - jag vara så illa tvungen att laga mat. Är du vegetarian?Nej, men äter väldigt lite kött. Jag tycker inte det är en jättekul smak. Lagar jag mat själv är det till 90% vegetariskt. Dock väldigt svag för skaldjur, kyckling och korv.Finns det mat du verkligen inte tycker om?Stabbig mat, mat utan syra, för blodigt kött, för vattniga såser, tjocka pommes frites. Blä och yuck.Vilket är dagens bästa mål?Längtar till frukosten varje gång jag går och lägger mig.Någon mat du äter varje dag?Äter ett kokt ägg en gång om dagen och det är en är lika underbar stund varje gång. Tre bra efterrätter:Gräddtårta, citronsorbet, jordgubbar & grädde.Vilken är din bästa snabbmat hemma?Makaroner med falukorv går aldrig fel. Och färdig pyttipanna med ett stekt ägg.Vad beställer du helst på restaurang?Skaldjurspasta om det finns, tack gärna! Annars beställer jag ofta två förrätter. Tycker ofta förrätterna är de mest intressanta och välkomponerade på restauranger. Vilken mat skulle du kunna äta varje dag resten av livet?Skulle nog kunna äta tacos varje dag faktiskt.Och McDonalds cheeseburgare. Hur ser din drömmiddag ut?Precis just nu sitter jag gärna på Brasserie Lipp i Paris, äter något riktigt franskt, dricker ett dyrt rött vin och har människor jag älskar med pepp i kroppen omkring mig.Det godaste som finns?Svenska räkor. Lista om mat från Sardellen (men pimpade den lite med extrafrågor)