Temaveckorna i detta hem fortsätter och senast var det ett medley av barndomsfavoriter. De flesta åttiotalister är uppvuxna på halvfabrikat, kött och mycket gul mat, och det skulle ätas. Jag önskade mig falukorv i ugn som Björn gjorde såhär fin, med ost och tomatskivor och senap och några klickar smör. Severades med hemgjort potatismos. Detta var nästan godare än jag mindes det. En mycket bra rätt efter en lång promenad. Dagen efter var det blodpudding. Björn var lite besviken på sig själv av sitt upplägg men jag tycker det blev fint. Blodpuddingen serverades med stekt grönkål, stekta äpplen, rökt sidfläsk och hans mammas rårörda lingon.Och ett stort glas mjölk förstås. Dags för ugnpannskaka med fläsk! En skolmatsfavorit. Serverades med morotspinnar och lingon.Detta var förövrigt också en väldigt bra äta-i-handen-lunch-på-promenad dagen efter. Och så slutligen fiskpinnar med stuvad spenat, fast hemgjort istället för halvfabrikat. Panerad torsk, stuvad bladspenat, potatismos och ärtor. Mmm ärtor. En inte så vacker vecka kanske, men god. Nästa gång blir det italienskt tema!