Under min förra vecka inträffade två mycket lyxiga saker. Vi börjar med måndagen. Jag mötte upp Elsa utanför Riche. Snodde även den här bilden av henne. Jacka från COS och culottes från Uniqlo. Vi hade vinlunch, hur trevligt. Jag åt Dagens rätt vilket var pytt-i-panna. Efter lunchen promenerade vi upp till Adoores kontor för en fika tillsammans med Petra. Hon visade oss Adoores nya höstkollektion. Just nu gör Adoore en materialresa, där de successivt byter ut plagg till mer hållbara materialval. Bjöds på drömfika. Hallonen var som små rubiner. Sen fick vi prova kläder. Kände mig som en barbiedocka när Petra knäppte varje knapp och drog åt skärp och fixade så att allt skulle sitta som en smäck. Här är jag med deras fantastiska mockajacka. Man blev Morticia Addams i denna långklänning med nyckelhåls-ringning och vida ärmar. På onsdagen var det dags för mer lyx. Efter jobbet gjorde jag mig fin. Blått från topp till tå. Blå sammetssandaler från Prada, blåglittriga strumpor, blå kjol från Sandro, blankt skärp från Sezane och blå topp från Stories, liknande här. Jag skulle äta middag med Jenny och Viktor och vi hade bokat Operakällaren. Kanske den vackraste platsen i hela Stockholm. Ni kanske minns mitt nyårslöfte att äta fler middagar på platser som ser ut som bakelser inuti. Denna kväll var sannerligen en sådan. Att bestämma att man ska ses med två kompisar och äta lyxmiddag bara för att det är härligt kändes väldigt dekadent och livsbejakande. De har en fast rätt på menyn, skapad av Daniel Höglander - tidigare kökschef på Operakällaren, som tyvärr gick bort förra året. Rätten består av svart kaviar med kokossorbet och olivolja. Vi beställde den alla tre som förrätt. Wow. Till varmrätt tog jag hummer i smörsås och saffran. Tog ingen bild men mi kan ju tänka er. Här är jag och Jenny. "Hur ska vi någonsin kunna gå tillbaka till att äta på vanliga restauranger?" kanske jag sa just här. Till dessert delade vi "Paris Brest". Ryck mig i fjädern, som Kråkan säger. Kanske den godaste efterrätten jag ätit i år. Krämig choklad, kanderade hasselnöter, hasselnötskräm, färska hallon, hallonsås och säkert nåt mer jag glömt. Sedan beställde vi avec och små kalla öl och blev ganska tipsy. Och det bästa som finns är att bli tipsy i vackra lokaler. Hände ens igår, skrev vi till varandra på messenger dagen efter.