Ibland kanske man är trött och vill bara äta chips med dipp till middag. Då kan jag rekommendera att istället fritera allt gott man hittar i kylen och sedan doppa i dipp. Så blir man mätt på kuppen också. Men behöver ändå inte använda bestick. Jag tog champinjoner, zucchini, gullök, grönkål och mozzarella. Samt selleri och rädisor, men dom friterade jag inte. Du behöver ungefär ett ägg per person. Blanda ägget med goda kryddor. Jag tog salvia, paprikapulver, chiliflakes och lökpulver. Sedan delar du grönsakerna i lämplig storlek och följer dessa steg: 1. Doppa i mjöl 2. Doppa i ägget 3. Doppa i panko. Du kan upprepa ägg + pankosteget en extra gång om du vill ha det extra krispigt. Fritera sedan i kastrull eller stekpanna med olja i. Jag använde frityrolja. Men vet att oljan är klar genom att stoppa ner skaftet på en träslev i oljan. Om det fräser kring skaftet är oljan redo. Detta trix lärde jag mig i ett recept av Lotta Lundgren, så tack tack. Fritera cirka 5 min kanske, tills gyllene (vänd på grönsakerna ibland så de friteras åt alla håll). Servera direkt med en god dipp att doppa i. Jag tycker OLW-varianterna funkar alldeles utmärkt. Holiday-smaken ser vi häröver! Glad middag alla chipslovers.