Fredagen innan löning i februari känns kanske spontant inte som något som kan bli den mest minnesvärda kvällen i livet. Jag bestämde mig för att råda bot på det. Satte på mig min favoritbody (och en kjol då) och fixade schwung i luggen. Korkade upp mitt favoritvin just nu och ställde fram snacks. Marconamandlar, spansk salami och ostbollar. Sedan traskade jag till Meno Male och hämtade upp tre margheritas som jag beställt. Meno Males pizza är just nu min favorit, så god. Här var då min middagsplan: rysk kaviar-pizza. Full blown pandemidekadens. Toppade mina pizzor med 50 gram sibirisk kaviar och klassiska tillbehör till rysk kaviar: rödlök, citron, dill och smetana. Vid halv nio ringde det på dörren och mina gäster anlände. Tadaaa, sa jag, det blir rysk kaviar! Huh! sa dom. Det var Björn som kom från Göteborg och Rasmus. De båda gav pizzan fem plus. Faktiskt skulle jag säga att det var en av de bättre smakupplevelser jag haft ?! Rysk kaviar har en speciell smak - som att slicka på en salt sten som doppats i smör är det närmsta jag kan komma på 🙃. Inte alls som löjrom, lenare men samtidigt mer havigt. Det passade perfekt ihop med en napolitansk pizza med tomatsås och mozzarella. Vi skålade för en finfin fredag. Sen drack vi jättemycket vin, men det tog jag inga bilder på tyvärr, ni får föreställa er ☺️ Och det var berättelsen om den kanske godaste pizzan jag ätit!