I söndags stannade jag hemma hela långa dagen, läste bok, planterade om ledsna plantor och såg en film. Tänkte att vi kunde se hur den såg ut i matväg. Fick frukost på sängen ? Mmmm äppeljuice, våfflor med citron och honung och mackor med tomat och ost. Och ägg såklart. Tre timmar och en halv bok senare var det dags för lunch. Gjorde en sallad på tonfisk, champinjoner, selleri, rädisa, parmesan, riven gravad äggula och såklart dressing i form av balsamvinäger, olivolja och dijonsenap. Inte så megasnyggt, men gott. Efter lunch vare kaffe och fika. Chokladboll och Marabous nya mjölkchoklad med Japp i. Den är sjuk. På eftermiddagen rostade jag alla nötter och frön jag hittade hemma och la i burkar. Så att man slipper rosta dom när man ska använda, utan bara kan sprinkla över. Lärt mig detta trix av Siri Barje. Till middag lagade jag kokosris med kräftstjärtar, räkor och masssssor av krispig purjolök. Recept på kokosris finnes här. Hade fortfarande energi i kroppen kvar eftersom jag stannat inne hela dagen, så senare på kvällen picklade jag morötter. Är så taggad på att laga en god banh mi snart. Nu är jag i alla fall ett steg närmare.