Dags för ett nytt avsnitt av Sandra testar! Ett recept har återkommit på sistens i min Tiktok-feed kallat Nature's Cereal. Det är rätt och slätt bär i kokosvatten. Men alla som testade var såhär o_O med sina ögon och ramlade av stolen av godhet. Jag blev för nyfiken och inhandlade alla ingredienser. Du behöver hallon, blåbär, granatäpple, jordgubbar och kokosvatten. Detta kostade mig förövrigt 300 kronor. Kul att bo i subarktiskt klimat!! Börja med att plocka ut granatäpplekärnorna. Det gör du genom att skära av toppen och sen skiva den som en apelsin. Tips är att plocka ut kärnorna i en bunke med vatten: kärnorna sjunker och allt annat flyter, så det separeras automatiskt. Skiva jordgubbarna. Lägg allt i en skål och häll på iskallt kokosvatten tills det täcker bären. Ja nu är det bara att ta en rejäl tugga. Hur var det här då? Jomen det var såklart otroligt gott, för att bär är otroligt gott. Det kändes som att äta en skål som bara rika i LA äter. Men förutom det var det ingen speciellt smakmässigt. Det smakade exakt som man kunde förvänta sig: Bär i kokosvatten. + Jättegott men inget särskilt. Skulle säga den svenska versionen med mjölk är överlägset godare. Och på sommaren då. - Fuck va dyrt. Alla Tiktoktrender är helt enkelt inte för alla klimat. Tidigare Sandra testar: Sandra testar julprodukter Sandra testar tortillapress Sandra testar lashlift Sandra testar chipsramen Sandra testar ögonfransserum Sandra testar spray-on nagellack