Jag läste i tidningen om att man kunde göra tomatsoppa på coctailtomater. Tänkte att men såklart, det måste ju vara hur gott som helst. Så med lite justeringar och adderingar hittade jag på ett eget litet recept: 1. Plocka fram grönsaksbuljong, vitlök, valnötter, coctailtomater och ruccola. 2. lägg tomater i ugnen tillsammans med vitlök och olja. En kvart på 225 grader. 3. När kvarten har gått blandar du tomaterna med valnötterna och ruccola i en stor bunke. 4. häll över varm grönsaksbuljong. Inte för mycket, kanske 2-3 dl per person. Mixa alltihop. 5. riv över parmesan. Klart! . 1. the ingredients. 2. place the garlic and the tomatoes in the oven for 15 min in 225 degrees. 3. when the tomatoes are done, put them in a big bowl together with walnuts and rocket. 4. add vegetable stock. Blend everything with a mixer. 5. Add parmigiano and...Done!