Nu ska vi laga mat! En citronig räkpasta blir det, som jag gjorde igår. Citroniga räkpastor är molto bene. Du behöver: Spaghetti Parmesan Pinjenötter Chiliflakes En tärning fiskbuljong Vitlök Färsk basilika Färsk rosmarin Färsk salvia Schalottenlök Räkor Citron Börja med att koka upp pastavatten i en kastrull med en tärning fiskbuljong. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna tills de får färg. Häll över dom på en tallrik. Häll sedan i en klick smör i stekpannan och bryn på ganska låg värme ingredienserna på bilden: citronzest, vitlök, schalottenlök, salvia och rosmarin. I med spaghettin i kastrullen när pastavattnet kokar och koka al dente. Två ungefär 2-3 matskedar av pastavattnet och häll i stekpannan. Lägg sedan över den nykokta pastan i stekpannan och blanda tillsammans med ingredienserna på bilden: skalade räkor, parmesan, en skvätt citron, basilika, lite salt och en nypa chiliflakes. Toppa med pinjenötter och lite mer ost och basilika. Servera till nån du gillar och ät upp!