Ingen har väl missat att vi har temaveckor i köket hemma hos oss under bebisens första år? Hittills har min kille lagat rätterna men innan vi åkte till Frankrike tog jag på mig ansvaret med hjälp av HelloFresh. Jag har läst mycket om HelloFresh senaste året och var så taggad på att prova! Jag valde ut fyra rätter som lät goda och som jag själv inte brukar laga. Man kan välja egna eller låta HelloFresh välja ut åt en. Man väljer även hur många rätter man vill ha under veckan och för hur många personer. Så damp lådan ner och det var dags att starta temaveckan: HelloFresh. Alla rätter kommer med exakta mått vilket är skönt. Det första jag bjöd på var panerad halloumi med krämig potatissallad och färsk dill. Detta smakade rakt av sommar! Vill nu mandolina rädisor på allt jag äter. Dag två hade min pojkvän varit ute och druckit vin kvällen innan så jag tänkte att ugnsrostade kycklingklubbor med pommes och vitlökssås skulle passa. Jag skar pommes friten så litet jag bara kunde för att få äkta mycket krisp. Dag tre blev en lunch. Jag gjorde baguetter med bacon, balcamicostekt svamp och grönsallad. Alltså balsamicostekt svamp? Nom vilken grej. Min temavecka aka HelloFresh-veckan avslutades med en vietnamesisk kycklingbowl med vildris och myntasallad. Någonting jag aldrig lagat själv men absolut kunnat äta flera dagar i veckan. Det här var kul, du borde också testa!Med koden HEJSANDRAB kan du prova HelloFresh med upp till 965 kr rabatt på de fyra första lådornaKLICKA HÄR FÖR ATT TA DEL AV ERBJUDANDET.