Ska vi kolla på vad jag hittat på i mitt kök måndag till onsdag? Okej. I måndags gjorde jag tacos på allt jag hade i kylen. Kokostortillas med koriander, salladslök, granatäpple, avokado och gurka. Med habanerosås, citron och chiliflakes. Skulle kunna leva på detta. I tisdags gjorde jag tacos igen för man kan väl inte tröttna på det? Denna gång med stekta pimientos padrones + pico de gallo med grönkål i. Mycket enkelt mycket gott. I onsdags började jag min kväll med crémant och tryffelpopcorn (!) på en bar i Gamla Stan. Sedan gick jag hem och lagade tagliatelle med massor av purjolök och smör. Inte så snygg rätt kanske, men god. Gjorde såhär: brynte smör i en kastrull tillsammans med stora skivor purjolök. Stekte vitlök, schalottenlök, chili och citronzest tillsammans med haricot verts. Sedan vände jag över tagliatellen plus det brynta smöret med purjolök i stekpannan tillsammans med parmesan och salt och peppar. Toppade med rostade solrosfrön. Åts till Masterchef Australia, tack för tipset! ☆