Här kommer ett frukostsamarbete tillsammans med FINN CRISP! De hörde av sig och frågade om jag ville testa deras nya knäckebröd, och i och med att jag är ett FINN CRISP-fan sedan way back svarade jag såklart. Jag har komponerat tre olika superduperenkla, instagramvänliga och goda frukostmackor. Den första mackan är en matigare variant och passar fint en helgfrukost. Du behöver: → FINN CRISP Havre → Ägg → Salladslök → Ruccola → Sparris → Pinjenötter Gör såhär: Stek ägget och fräs sparrisen i några minuter i olivolja och salt. Rosta pinjenötterna i en annan stekpanna på hög värme i typ en minut utan olja, rör om hela tiden. Montera mackan med ruccola underst, sparris och ägget högst upp. Strössla över skivad salladslök, pinjenötter och havssalt. Ät upp! Macka två brukar jag göra ganska ofta. Den är megaenkel och smakerna ihop blir en finfin blandning av sötsyrligt. Du behöver: → FINN CRISP Aktiv → Avokado → Rädisa → Granatäpple → Citron Gör såhär: Mosa avokadon på mackan, pressa en liten skiva citron över + salt. Toppa med rädisor och granatäpplekärnor. Ät upp! Man kan ju inte göra ett mackinlägg utan någon slags capresevariant! Denna version innehåller persika. Du behöver: → FINN CRISP Surdeg → Mozzarella → Persika → Basilika → Körsbärstomater → Balsamico Skär persikan i skivor och lägg omlott med mozzarellaskivor. Lägg på små slantar av körsbärstomater och basilika. Avsluta med basilika och havssalt. Ät upp! Hoppas ni får en god frukost. I samarbete med FINN CRISP Translation. Three breakfast sandwiches in collaboration with FINN CRISP.