Förra veckan lagade jag bánh mì med Findus nya veganska ärtprotein Pease, om ni kanske minns? Då använde jag Pease Strimlor, och idag tänkte jag testa färsen. Pease är ett nytt veganskt gott ärtprotein som finns som strimlor, färs och kryddad pulled med smak av chili och vitlök. En framtidsprodukt i den vegetariska frysdisken på det sätt att den är både klimatsmart och full av protein. Tänkte laga ugnbakad portobello fyllda med färs och mozzarella. MMMM Du behöver för två: Ungefär ett halvt paket pease färs En Schalottenlök/gullök En matsked kapris En halv färsk chili Portobellosvampar (2 per person) En matsked citronjuice En vitlöksklyfta En boll mozzarella En burk körsbärstomater Sätt ugnen på 175 grader. Bryn färsen i stekpanna så att den får färg tillsammans med hackad vitlök, chili, kapris, lök och en skvätt citron. Addera tomaterna på burk och låt allt puttra ihop. Smaka av med salt och peppar. Köttfärsås klar! Ta bort foten på svamparna och täck dem med köttfärsås. Lägg på stora skivor av mozzarella och ringla över olivolja. Skjuts in i ugnen i 10 minuter på en plåt med bakplåtspapper. Dina små bolognese-svampar är klara. Servera med en god sallad exempelvis. Perfekt för matlåda också. Gör många svampar och ät hela veckan! ?