Dags att rota i skafferiet. Saker jag alltid har hemma, ja, förutom pasta då. Nudlar! Har alltid 3-minuters nudlar i skafferiet. Mitt bästa märke är såklart Demae Ramen, som alla andra i Sverige, men jag hade visst ätit upp alla dom. Nudlar är bäst när man är bakis, sjuk eller har jättebråttom. Jag åt detta som mellanmål nästan dagligen i mellanstadiet efter skolan, så det smakar också tryggt. Här finns ett konstigt recept på bakisnudlar med ost. Honung. Hade tydligen 4 burkar honung i skafferiet, visste ej att jag var så besatt, men tydligen. I te, i mat och på mackan. Mycket gott exempelvis i en tomatsås. På tal om tomater finns alltid burktomater hemma. Alltid hela tomater eller körsbärstomater. Bikarbonat är en grej alla bör ha hemma. Denna konstiga uppfinning som funkar för allt? Tuggummifläckar, skosvett, bakning, halsont, städning och så vidare i alla oändlighet. Sardeller och tonfisk på burk har jag alltid i skafferiet för att det är en enkel grej att skapa en god måltid med. I sallad, couscous eller pasta, med lite vitlök, citron och parmesan. Mmmm ?