Nu ska ni få gårdagens middag som recept. Jag tror jag har lagat köttbullar minst fem gånger på den här bloggen, men det är ju så gott. Det här är ungefär det man behöver. Köttfärs, olika lökar, citron, sparris, persilja, parmesan, tomater, pasta och senap. Och valnötter och ett ägg men det kom inte med på bild. Vi börjar med köttbullarna. Häll ner köttfärsen i en bunke tillsammans med hackad lök (jag använde vitlök och charlotten), krossade valnötter, dijonsenap, parmesan och ett ägg. Pressa lite citron över. Rör om ordentligt, med händerna brukar vara enklast. Rulla till bollar. Inte världens mest smakfulla bild kanske, men ni förstår. Skär sparrisen i lagom stora bitar. Koka sparrisen i ungefär tio minuter och stek köttbullarna i olivolja på ganska låg värme i ungefär en kvart så de blir stekta rakt igenom. Koka lite spaghetti också vetja. Servera med persilja, lite tomater och extra parmesan. Klart, enkelt och väldans gott. . Last night I made walnut and parmesan meatballs with pasta and aspargus. Read the recipe by clicking "in english" in the right frame under the FAQ.