Björn är i sitt älskade Tyskland hela denna vecka och jag och Didrik ska leva life.Mitt enda mål är att försöka laga nån form av helt okej mat. Varje gång Björn inte är hemma blir jag stressad kring mat-logistiken och vi äter fiskpinnar, pytt-i-panna eller fil med flingor. Inget fel med det, men det fanns en tid då jag faktiskt till och med tyckte att det var lite kul att laga något gott. Kanske skulle man gå till sina lokala asiatiska livs, köpa wontonwraps och sen göra en svinstor batch? Wontonsoppa är på min topp fem lista av det godaste jag vet att äta. Med massor av pak choi och krispig chiliolja, mmmm.En rolig blogglista vore det, förövrigt - de godaste rätterna jag vet: Topp 10.Bilden är från kokboken Chopstick stories : fyra små rätter till streetfood i Taiwan När jag bodde i New York åt jag wontonsoppa till lunch tre dagar i veckan på ett ställe som hette Mooncake.Minns ni när instagrambilder såg ut såhär? Suddiga längs kanterna med hög kontrast. På onsdag kommer mina vänner Matilda och Jenny hem till mig för att äta middag när Didrik somnat. Kanske skulle man prova sig på en frutti di mare. Bilden är från kokboken Pasta på italienska.Kommer oavsett köpa hem pytt-i-panna som safe card. Det är trots allt en av de tryggaste smaker vi har.