Ett gäng eftersökte tips på matlåda och jag älskar ju matlåda så häng på! Veckans matlåda är "crêpes". Och då vill jag verkligen understryka citationstecknen. Här har vi en fyllning. Stek svamp, svartkål, gullök och vitlök i smör på låg medelvärme i 20 minuter. Sen slår du bara på grädde, låter det koka ihop, smakar av med salt & peppar och så är det klart. Den ena delen kan du äta till middag i form av en jättegod pastasås. Och den andra delen blir matlåda. 20-pack plättar kostar tio kronor eller något sånt i mataffären. Visst, man kan ju steka egna men nu kanske man inte har någon lust eller ork med det. Så dagen efter går du till jobbet med din svampfyllning och en näve plättar. Och sisådär runt 12.30 (för min del idag) värmer du i mikron och äter upp. Antingen med kniv och gaffel eller rullar in fyllning i en plätt och äter med händerna. Tidigare matlådor: TACOS.