Men gud vad höstigt det blev helt plötsligt då? Tack och adjö med bara ben och hej strumpbyxor. Fått dille (usch hemskt uttryck) på svartris. Man kan bara ha vad som helst i det? Här med smörstekta champinjoner, krossade mandlar, salladslök, räkor och parmesan. Min zebrasköld har fått tre bebisar. Marion och Linn som ligger bakom matkonceptet Garba har gett ut en kokbok. Har exakt samma matsmak som dom. Fokus på pasta samt snacksiga förrätter, majoriteten vegetariska. Hittade knäpp grej i mataffären: vindruvor med smak av sockervadd. Ska testa att frysa in några, kanske blir som mini-piggelin. På tal om att frysa in har jag ju nu äntligen en FRYS. Självklart kommer ett proper inlägg om den snart. Det känns obligatoriskt när jag varit utan frys i några år. Den bästa saken hittills med frys är ärtor! Ett bra höstmönster: leopard. Hur många såna här jag äter i månaden ska vi inte prata om. Tips från coachen (dvs mig): alltid extra parmesan, alltid lite mindre vatten än vad det står, samt gott att toppa med krossade ostbågar. Knyter ihop detta inlägg med mitt favoritgodis för tillfället: jättestora nallar med äppelsmak. Klipp upp i mindre bitar eller ät som ett äpple.