Sista två dagarna i London. Jag vaknade efter Oasis-konserten dödshungrig. Vi hade ätit lunch vid 15.00 och sedan absolut ingenting mer förutom vin. Vaknade dagen efter vid 06 och timmarna kröp förbi innan min förbokade roomservice knackade på 09.30. Hade beställt bagel med avokado, grönt te och tranbärsjuice.Kände mig mycket otillfredsställd hungermässigt och gick upp för att ta mig ut i jakt efter mer mat. Vid halv elva var jag ute på gatan. Bestämde mig för att hänga runt i området där hotellet låg, Shoreditch. Dagens outfit var shorts och t-shirt från Sezane samt blå Vans. Spanade in i inredningsbutiken Labour and Wait som har framförallt mycket fint för köket. Köpte en bok på Bricklane Bookshop, som min kompis Alexandra sagt att jag absolut måste läsa. Svängde även förbi Libreria, en annan väldigt fin bokaffär vid Brick Lane. Klockan tolv öppnade äntligen Bao Noodle Shop. Ett hak inspirerat av nudelrestauranger i Taiwan. Beställde tunt skivad råbiff i en soppa med nudlar gjorda av kelp (en typ av brunalg). Serverades med ett sojamarinerat ägg. Fack me, det godaste jag ätit på resan. Åt även en shrimp roll, smashed gurka och en knäckig karamelliserad kycklingvinge. Till det hela drack jag salt lemonad. Gå hit bara. På eftermiddagen behövde jag jobba. Här var dagens shopping. Bok, godis, bär, dryck och ett slags vax som man fäster ljus i stakar som har fel storlek. Smart??Minns ni att jag blev antagen till ett skrivresidens för att skriva skönlitterärt med Coco Mellors som lärare och mentor i Grekland? Jag hade digitalt introduktionsmöte denna dag. Trodde det skulle handla om typ mängd text man skulle skicka in innan resan och hur texterna arbetades med etc. Men istället var det nervösa amerikaner som skulle åka till Europa första gången och frågade saker som "finns det hajar i vattnet?" och "behöver man visum?" och "behöver man kunna grekiska?". Yeez girls googla, tänkte jag. Sen kom söndagskvällen och jag mötte upp Elsa och Carl Fredrik. Vi tänkte först äta Sunday Roast men sen såg vi att det fanns ett bord ledigt på St. JOHN Bread and Wine som Anthony Bourdain en gång kallade för "the restaurants of my dreams" så vi slog till. Vi åt kronärtskocka med syrlig dressing. Den var kall vilket var lite konstigt tyckte jag, men de kanske gör så i England. Sen delade vi allt möjligt som sardeller och welsh rarebit (en slags brittisk grilled cheese med Worcestershiresås) (mycket gott). Väldigt trevlig restaurang men en hel del märklig inälvsmat på menyn. Så vet inte om jag egentligen tipsar om den. Sista dagen! Åt granola och yoghurt i sängen. Såg ut såhär, t-shirt från Chloé, keps och blåjeans. Innan jag åkte till flygplatsen köpte jag en matchalatte med salt pistagekräm och pistagemjölk, den var jättegod. Sedan satt jag på hotellets innergård, drack upp den medan jag väntade på att mina vänner skulle bli klara. Det var hela London. Tack för allt!Tidigare inlägg: Jag ser Oasis på Wembley ArenaTrädgårdsmuseum, beauty-fynd och ett restaurangtips i West End