Låt oss hoppa tillbaka till Frankrike och titta lite vad jag hade för mig den sista veckan. På fredagen hade min familj åkt och jag fick besök av killen jag gillar. Jag dukade upp lunch så att den var redo när han anlände. Smörstekt sparris, chark, ost, avokado, sardeller och tomatsallad. Tack för alla tips angående mitt paket! Ni räddade mig. Laddade ner Postnords app som ni sa och så kunde han hämta ut paketet till mig. Här är mina nya solglasögon: ett par klassiska sköldpaddsfärgade Ray-Ban Wayfarers i modell större. Vi gick ner till havet och badade varje dag. Eller rätt ska va rätt - jag badade ej utan tittade på. Men var glad ändå. Fransmän är experter på att vara franska. En frukost, var så sugen på couscous så då fick det bli tabbouleh. Plockade blommor längs med vägkanten och i salladslandet och ställde i en vas. Såg ut såhär en kväll. Minns tyvärr ej vilken, dagarna blandades ihop lite. Lagade sparrissoppa en middag. Smörstekte zucchini, sparris, schalottenlök, salvia och vitlök i en kastrull. Plockade bort sparristopparna, hällde över vatten + buljongtärning, lät koka i fem minuter, adderade creme fraiche och gruyereost och mixade. Sen pyntade med de sparade sparristopparna. Till det åt vi gratinerade endiver. Grädde, parmesan och endiver delade på mitten, skjuts in i ugnen i 25 min på 200 grader. Här bor ödlorna. Vi gick till bagaren och köpte en limpa brioche till frukost. Mmm så gott att rosta och äta med comtéost. Fick ravioli en kväll med grädde, svamp och mycket ost. Sista kvällen barhoppade vi på de få ställen som är öppna här under lågsäsongen. Puss vilken bra vecka.