Annons
Annons

prosecco, citronskivor och galenpanna.


 


I fredags var jag himla glad och pepp just för att det var fredag och det är ju den bästa dagen på veckan.


Jag åkte till Nolita och träffade upp Meg som har bloggen Don Juan’s Reckless Daughter. Hon var här på grund av modeveckan och vi hade aldrig träffats förut så det var himlans roligt.

Annons


Först gick vi till Epistrophy och drack prosecco.


Sedan promenerade vi in mot Soho.


Och gick till Lucky Strike.


Där var Nina.


Och Michelle.En tjej dansade på baren för att hon precis hade gift sig vilket först var fint men i slutet av kvällen förvirrande, för efter ett tag upptäckte vi att hon var ju helt ensam där och kände ingen.


Jag drack kaffe och fick en citron till. Det var nytt.De spelade Led Zeppelin nästan hela kvällen vilket var väldigt fint.


Vi hade mysigt.


Lance som jobbar på vårt jobb kom förbi just när vi pratade om vilken superhjälte man skulle vara om man fick välja. Lance blev förstås en skurk eftersom han har en superskurkmustasch.


Michelle.


Jag.


Vi spelade Galenpanna. Jag har ingen aning om vad det heter på engelska men jag sa att det hette Crazy Forehead. Tveksamt så här i efterhand.


Meg vann.


Sedan vinkade vi adjö till de andra och jag och Meg fortsatte natten.


Vi gick till Kenmare och dansade som sjutton och vår DJ hade en sylvass bläcksvart page vilket var flott.
.


Last friday I met up with Meg from Don Juan’s Reckless Daughter. She’s here for fashion week and we had never met before so that was super fun! We drank proscecco at Epistrophy and then we headed to Lucky Strike and met up with Lance, Michelle and Nina. We played games and drank coffee and beer. Me and Meg ended the night with dancing at Kenmare.

(0)
(0)
(0)
44 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar