Annons
Annons

Q&A. om tokyo, vibrators och champagneglas (bland annat).


 


Hej! Jag minns din Q&A när du visade upp din vibrator och jag tyckte den såg så anspråkslös och icke-skrämmande och bra ut, men hittar inte videon! vill hitta en liknade på nätet men tycker det är obeskrivligt svårt. kan du sandra eller nån bra läsare tipsa om var jag kan hitta nån snäll vibrador som inte ser ut som en stor kuk utan mer som en liten böna som jag har för mig att jag sett att de kan se ut som

→ Hej! Den heter Lelo och du hittar den i detta klipp typ 6.30 in och framåt!


Finns ju ingenting godare än smör! Hur kommer sig detta?
→ 
Haha så många som frågade detta när jag skrev att jag åt margarin istället för smör på mackan. Visste typ inte ens att någon bredde smör på sin macka, trodde alla använde margarin. Jag använder Bregott för tillfället.

Annons


ang bok 2: JAG TAGGAR SÅ MYCKET! Vet du när vi kommer få se ett omslag? Har gott och tänkt hela 2015 ”undrar när sandras andra bok kommer ut hoppas snart” och nu!!!!! Älskar ditt skrivsätt <33 Kram på dig
→ Vad glad jag blir! Omslaget är nästan färdigt : D
Så himla fint är det också. Men jag håller på det lite längre, vi håller på att finjustera det. I mars kanske det blir tajm för er att se!


HEJ FINA DU! Jag blir så avundsjuk på att din hy alltid ser så flawless ut fastän du skriver att du har problem med eksem. Vad är dina hemligheter?? Jag har atopiskt eksem som blossar upp då och då, mest runt ögonen, och INGET hjälper just nu. Försöker jag sminka över det blir det bara som kakor och absolut inte flawless. Puss o kram från rödflammig tjej
→ 
Hej! Hemligheterna är instagramfilter och kontrastökning i photoshop hehe : ) Nej men jag är ju sjukt torr men denna vinter har jag faktiskt lyckas hålla just mina eksem i schack. Jag har använt en ansiktskräm från USA som heter First Aid Beauty Ultra Repair Concentrate samt Eucerins snällaste ansiktskräm. Så fort det börjat blossa upp har jag även tagit en allergitablett (typ pollentabletter men för vintern) och då har svullnader etc lagt sig. Jag gör även ansiktsmask en gång i veckan, och en nattmask en gång i veckan som jag sover i. Ang smink rekommenderar jag att blanda upp sminket med ansiktskräm så blir det inte lika kakigt och mer återfuktande!


Konstig fråga kanske! När du köper ciggisar, behöver du fortfarande legga? Jag är 24 och ingen ber fan om leg längre!!! Innan var jag förolämpad för att de frågade (såg jag ut som 15 eller?), nu är jag förolämpad (och rädd) för att jag ser ut som 40 då eller? Haha. Så alltså. Behöver du legga för det mesta?
→ 
Haha, tvivlar på att du ser ut som 40, dock kanske du har en stadig, mogen blick! Jag behöver legga på cigg 8 gånger av 10, vilket är ganska knäppt eftersom jag fyller 32 (åh) i år. Jag kan liksom inte tänka mig att de bakom disken tror att jag är 17 år, men däremot kanske de snabbt tänker ”ung person här, bäst att jag jag frågar”. Har ju extremt runt ansikte vilket bidrar till babyface :))) Skulle säga att jag ser ut som yngst 25 år, och bara isåfall om jag går lite snabbt förbi dig på gatan : )


Kanske lite personlig fråga men drar den ändå så är det upp till dig. Vad använder du för slags bh? Tycker det är så sjukt svårt när man har något tight över och man inte vill att sömmar eller textur ska synas för mycket.

→ Jag använder runda (oftaste vadderade) t-shirt-behåar. T-shirtbhs är the shit, inga sömmar syns då. De finns utan bygel och vaddering också såklart. Jag tycker det bara det är så fint när brösten typ ser tecknade ut under t-shirts. ^^ Jag kan göra ett inlägg med mina bh:s om du vill? Lycka till i jakten!


Var du på Elle-galan i år? Om inte, varför då? (Antar att du brukar få en inbjudan)

Nej, jag var inte på Elle-galan. Får aldrig inbjudan dit. Får typ inte inbjudan till typ några större Bindefeld-event och tror att det är för en gång, i bloggarnas begynnelse, (2008 kanske?) så ringde den PR-agenturen mig flera gånger om dagen och bad mig skriva om deras grejer i min blogg, vilket jag såklart inte gjorde. Pr-byråerna hade inte riktigt fattat grejen med bloggar och deras idé än. Min kompis Nina skrev om det i sin egen dåvarande reklamblogg, hur sjukt det är att de inte bemödar sig att ens fundera på vad bloggarna kanske har för intressen och vad som passar dem, och tog då ett exempel från när vi satt på ett möte (det var när jag jobbade på reklambyrå) och helt plötsligt ringer pr-agenturen mig och frågar om jag kan skriva om att Brolle Jr släppt ett nytt album (?!). Detta blogginlägg ledde till en artikel i Dagens Media och sedan dess är jag på hans svartalista more or less. Moget.


Jag har en liten fråga. Du har ju skrivit två böcker nu, så du borde kunna svara på det här. Jag håller nämligen på att skriva en bok. Alltså jag har inget kontrakt eller så utan kämpar från noll just nu om man säger så. Jag har blivit refuserad ett par ggr förut på barnboksmanus men den här gången skriver jag på en roman för typ … unga vuxna/vuxna (svårt att bestämma ålder). Jag tänker inte ge upp min dröm bara för tidigare nederlag! Jag SKA skriva och ge ut en bok (/flera böcker hehe). Men hur långt bör ett bokmanus vara? Alltså jag förstår ju att det inte är antalet sidor som gör boken. Men som någon riktilinje liksom. Skriver med dubbelt radavstånd och lite indrag för jag har hört att förlag vill läsa det så. Blir då en sida i datorn ungefär en sida i tryckt bok tillslut eller brukar det skilja mycket mellan pappersmanus och färdiga boken? Snälla berätta om dina erfarenheter

→ Hej! Jag har läst att en roman ”ska” vara mellan 200-600 000 tecken. Eller det läste jag på nätet när jag googlade lite förut. Vet inte alls om det stämmer dock, min första bok var runt 170 000 tecken så den var ju ”egentligen” för kort då för att vara en roman. Jag tror inte man ska snöra in sig i teknikaliteter när man skriver. Det är ju din text och din handling som är det absolut centrala. Är den tillräckligt bra borde du ju kunna lämna in den handskriven liksom, det är ju inte något slags akademisk prov så, utan handlar ju framförallt om att fängsla någon. Här hittar du mina skrivstips! lycka till och kram!


Hur fixar ni att sova utan någonting för fönstret? Tänker både på solen och insynen…

→ Solen har jag aldrig några problem med, jag kan sova i dagsljus, det gör mig inget. Vaknar liksom hellre med naturligt ljus än behöva dra upp en rullgardin. Dessutom tycker jag det är ganska läskigt med kolsvarta rum. Ang. insynen är vårt sovrum vinklat där huvudändan av sängen står. Rummet är liksom inte fyrkantigt utan sexkantigt. Det gör att fönstret inte visar in i vår säng utan fotändan av sängen, vilket minskar insynen. Men nu blir det dock gardiner! kram


Angående det här med att vilja fly vintern men att ha en pojkvän som inte kan/vill det. Hur känner du för det? Jag skulle egentligen bara vilja packa ihop allt och flytta till ett varmare land men min kille trivs bra här och ser ingen mening med det. Vill inte göra slut men är rädd att bli bitter : (
→ 
Hej! För mig själv så minskar liksom ångesten över att ”vara kvar” i och med att jag faktiskt bodde utomlands för några år sedan. Det gör att jag på något vis kan gå runt med insikten att jag vet att det går, jag har gjort det förut och kan således göra det igen. Innan jag flyttade till New York hade jag dock en ohållbar känsla i bröstet och den slutade ju också med att jag stack, och min expojkvän var kvar i Stockholm. Det var hårt för oss, men jag ville inte vara kvar, och till slut förstod han. Han flyttade ju också till USA sen, men det kanske inte är så självklart att alla gör. Nuförtiden löser jag min utomlandslängtan genom att vara längre perioder i New York. Sedan jag flyttade därifrån har jag snittat på två månader i New York allt som allt varje år, och det är ju ganska mycket. Om en månad ungefär drar jag till Tokyo ensam i fem veckor för att stilla det suget. Det är som att jag lägger ut små mattor av utomlands-kickar så att jag kommer hem till Stockholm med ett lite mindre behov av att dra. Jag älskar ju Stockholm och trivs med att bo här, men det är klart att man känner sig lite låst ibland. Jag förstår dig alltså. Jag har faktiskt inget konkret svar eller en lösning, just nu tycker jag situationen som jag har nu funkar bra, men jag vet också att min magkänsla kan vara oberäkenlig. Jag hoppas att jag i framtiden kommer ha möjligheten att spendera vinterhalvåret på annan plats. Vi får se! Om din kropp skriker efter att bo någon annanstans får man nog väga vad som är mest värt. Livet är så kort, för mig bankade New York högre än Ludvig den där gången för några år sedan. Vi hade ju distansförhållande i några år men det är också svårt. Vill du bo på olika platser tycker jag du ska göra det, men att förlora personer man älskar kan man också fundera på om det är värt. Jag vet inte riktigt själv, jag vet bara att jag inte ångrar en sekund att jag flyttade utomlands. Förlåt för förvirrat svar. puss.

 


Hejjjj!!! Har en kort liten fundering*: Hur länge tycker du att man bör vara singel efter ett låååångt förhållande? Jag gjorde slut med mitt ex (efter 4 år) i augusti, och typ dagen efter (skojar ej) började jag träffa en annan och blev kär direkt, även fast vi har tagit det väldigt långsamt och mest gått hem tillsammans efter fester och så. Nu har jag fått veta att han den andra är lite kär i mig också, och jag tänker på honom jääämt och vill bara vara med honom. Men samtidigt har jag ju knappt varit singel alls, har hånglat med några på fest och legat med två främlingar, men har ju ändå liksom tänkt på den här nya killen konstant sen det tog slut med min förra. Tänk om jag bara vill ha honom för att fylla tomrummet efter mitt ex??? Hjälp, vet inte om jag vågar köra på det här eller om det kommer sluta med att jag sårar honom supermycket : (
* Haha, kort fundering..
→ Hallå finns väl inga regler i kärlek. Är man kär så är man kär. Du kommer märka efter ett tag om det är ett rebound eller inte. Men det är klart att du måste testa. pusss lycka till!


When are you going to Tokyo again? Are you planning on visiting other cities in Japan?

→ In march! More info coming soon : ) I would love to go to Seoul over a weekend, I’ll always wanted to visits South Korea. But we’ll see!


Hello!
Vart har Alexandra införskaffat sig sin paljettstass någonstans? Den är ju fabulöst tjusig!
→ Den är från Nelly!


Hej Sandra! Jag har länge varit ute efter de perfekta champagneskålarna och dina var ju superfina + verkar vara perfekt storlek. Var är de inköpta?:)
→ Våra champagneglas är från Adesso, en butik på Åsögatan 126. Kostar 28 kr styck om jag minns rätt!

 

picture source.

(0)
(0)
(0)
48 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar