Annons
Annons

realtidsblogg: hej från bokmässan.


 

1

Hej från mitt hotellrum på Bokmässan! Jag går in på dag tre här i Göteborg nu.
Imorse gick jag upp 06 och hade bokfrukost tillsammans med ett gäng författare och ett knippe bokbloggare. Nu sitter jag i sängen och försöker beta av mailen och sånt där hippt.
Stannar fram till lördag och sedan bär det av hemåt. Är bjuden på något så bra som en hemmafest med NRJ-tema på lördagsnatten. Är glad över att jag inte missar detta pga undrar verkligen vad det kommer innebära?

Annons

3
Oh well, tillbaka till Bokmässan!
Om ni undrar var jag kommer hålla hus så hittar ni mitt schema HÄR. Jag signerar exempelvis böcker i Natur&Kulturs monter mellan 12-13, kom och häng! Det är ganska skönt att boken är så färsk att jag slipper ha ångest över att någon tycker den är dålig, pga ingen har hunnit läsa den än? Hehe. Igår hade jag dock ett samtal om boken med Jenny Jägerfeld och hon sa att hon tyckte jättemycket om den och då blev jag så glad pga hon är så bra (<-bokrecce).
Ikväll ska jag äta middag med Patrik och Siri och sedan ska jag dansa lite här tror jag! I alla fall dricka cava och vara lagom trött imorgon.

2

Längtar efter min kille, men mysigt att vara i en stad där alla pratar som honom.
Nu ska jag lyssna på podcast och redigera lite bilder. puss.

 

Translation. Hello from my hotel room at the Gothenburg Book Fair!

(0)
(0)
(0)
12 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar