Annons
Annons

realtidsblogg om min fredag.


 

friday

Glad fredag alla stjärnor där ute.
Jag är tillbaka i Stockholm nu. Hade mössa idag för första gången i augusti, men imorrn och resten av veckan ska det ju bli 20 grader så no stress!

Promenerade ner till stan för att prova en kappa på & Other Stories men stl 34 var slut och 36 var som ett tält. Nån borde verkligen styra upp deras storlekar, dom makes no sense och jag hoppar mellan tre olika i mina kläder därifrån. Ska beställa trettifyran på nätet och sen får jag väl lämna tillbaka den om den också är för stor. Det är den här i svart om nån undrar. Jag har en idé med den som jag hoppas min skräddare kan lösa ^^

Annons

friday

Har så jävla ont i halsen. Det känns som en traktor har kört genom den. Käkar ipren, strepsils och dricker varmt honungsvatten med citron och vickstablett och håller tummarna att jag inte blir sjuk. Jag vet ju varför jag har ont i halsen. Det är för att jag röker så förbannat på sommaren. Mitt immunförsvar blir tokig på mig. Jag borde verkligen sluta. Jag ska göra det. Sen.

friday

Lyssnar bara på Maggio idag för ikväll ska jag och mamma se henne på Södra Teatern!
Hon har ju albumspelningar där den här veckan, ikväll är det Satan i gatan (min bästa skiva!!). Innehåller både Välkommen in som är mitt soundtrack för livet, samt Alla mina låtar som min första roman är döpt efter : )
Ska bli så mysigt och gå på konsert med mamma och sjunga med till musik man kan utantill.

Hejdå, hoppas ni får en fin kväll. ?

(0)
(0)
(0)
25 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar