Annons
Annons

reste iväg till medelhavet.


 

cap d'antibes.

Satt framför datorn med norwegian.com som en av flikarna i webbläsaren i flera dagar innan jag bara gjorde det. Tur å retur Stockholm -> Nice.
Kom hit till Cap d’Antibes igår morse (kämpade mig upp klockan 04.30) och stannar till på onsdag. Min mamma och min styvpappa är också här denna vecka.
Har med mig två böcker och en dator full av text som måste (snällarå) bli bra. Det är enklare att skriva här nere, där internet är fullkomligt uselt och man dessutom kan sitta utomhus från morgon till kväll. Tre och en halv dag av sommar, palmer och kanske till och med eftermiddagar i bikini.  Så otroligt himla lycklig över det!

Annons

cap d'antibes.

Translation. I’m in my parents house in Cap d’Antibes for a couple of days to focus on my writing.

(0)
(0)
(0)
10 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar