Annons
Annons

såhär vill jag klä mig i höst:


 

Det är september och därför på sin plats med lite höstmodeinspo! Här kommer lite tankar hur jag vill se ut i dessa gulröda månader. Inte direkt så stor skillnad från hur det brukar vara, men ändå.

Manchester.
Känner ni manchesterströmningarna? Hur materialet liksom dunkar sig in i hösten. Vill ha kort manchesterjacka och manchesterkjol i samma nyans, grovstickade strumpbyxor och kängor.

Annons

Scarf.
Alltid scarf hörrni. Så svag för denna detalj. Men just i höst verkar den även vara trendig. Zara har till exempel masssssvis i fina mönster (till exempel den med rymdmönster till höger). Knyt den runt halsen till en tjock tröja. Kan visa hur jag knyter min senare i veckan.

Rött.
Rött rött rött. Hade även med denna färg i min lista hur jag ville klä mig i vår hehe. Känns som färgen röd liksom legat lite i ide ett tag? Fint att den dyker upp igen. Och extra fint med en färg som poppar i ögonen när hela ens lands invånare förvandlas till en grå och beige kappmassa.

Halsband i nivåer.
Till enkla t-shirts tycker jag detta är en så bra detalj: tajta guldhalsband i nivåer. Från choker till strax under halsgropen. Gärna med en berlock eller två.

Brigitte Bardots frisyr.
Åhh kan mitt hår bli långt lite snabbare. Stort och rufsigt och megatuperat som Bardot. Hennes frisyr är topp 1 alla kategorier. Kan fastna helt mesmerized i bilder på henne.
Tycker ni förresten också att det är svårt att få till den där braiga tuperingen? Blir så ofta ett trassel för mig. Kanske är det för att jag tuperar för lite pga tröttnar. Läste nånstans att man alltid ska tupera dubbelt så mycket som man tror att man ska göra.

Rosa ögonskugga.
Tar med lite sommar in i hösten med rosa ögonskugga. Extra flott tycker jag det blir när man lägger det rosa både på ögonlocken och nedanför ögonen längs med franskanten. Rejält ska det va.

T-shirt med blomtryck.
Upptäckte när jag scrollade genom min Pinterest att jag omedvetet sparat massor av bilder på tshirts med sommarängar. Det får gärna vara lite broderistruktur på trycket och tshirts gärna i herrstorlek (alltså ej insvängda och tajta). Fint till sportiga detaljer med blommornas lite mer sirliga.

Hoops
Nu när man snart behöver gå runt med halsdukar vridna hundra varv runt halsen tycker jag väldigt mycket om när två stora örhängen petar ut. Hoops är mitt bästa, men de får gärna vara i en rolig form, ha ett budskap eller lite art deco-vibe. Ska scouta Ebay är min tanke.

🌟

ALLA källor hittar ni på min Pinterest.

(0)
(0)
(0)
20 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar