Annons
Annons

saker jag vill göra i new york som jag inte gjort förut.


 

Mjau och hej, idag far jag till staterna! Är borta i två veckor, först med mamma och sedan med Magnus och där emellan lite själv också.
Mitt beroende går liksom inte att stilla. Nu var det ändå tre månader sedan jag var där och mina fingrar kliar efter new york-doft, new york-mat, new york-gator, new york new york new york. NEW YORK.

Annons

Varje gång innan jag åker dit skriver jag alltid en lista på saker jag vill göra när jag är där. Det kan vara klassiska grejer som att äta den där särskilda grillade majkolven på en bänk, besöka den där särskilda bokaffären, dricka en drink på den där favoritbaren, bli salongs på den där märkliga takterrassen. Etc. Ni fattar.
Men på listan står också saker som jag aldrig gjort förut, och de grejerna tänkte jag att det kunde vara kul att dela!

 

Saker jag vill göra i New York denna gång som jag inte gjort förut:

selrrose
Drinka drink på Sel Rrose
Har följt Sel Rrose på instagram i typ ett år för att jag tycker att det ser så himla mysigt ut där? Den här gången får jag banne mig ta mig dit för en drink och ett ostron eller två.

 

nails
Få en manikyr på Paintbox
Paintbox ligger i Soho och på deras sajt bokar man en tid och väljer en stil i deras spring/summer collection. Så mycket fint! Ska gå dit och bli fin med min mamma tänkte jag!

 


Äta på Ichiran ramen
Ichiran ramen var en av de godaste tonkutso ramens jag åt i Tokyo och detta ställe ska även finnas i New York! Dock efter en del googling verkar det 1) aldrig ha öppnat 2) öppnat och stängt 3) inte öppnat än.
Jag skriver ändå upp det på listan för såg ju detta någonstans. Får googla vidare och undersöka.

 

shake
Äta burgare på Shake Shack
Har heller aldrig lyckats ta mig till Shake Shack som enligt typ alla ska ha New Yorks bästa fast food burgare. De gånger jag har gått förbi en har det alltid varit sjukt med kö. Den här gången, då!
Kan förresten när vi ändå pratar om snabbmatsburgare verkligen rekommendera Five Guys. Äter där varje gång jag är i NYC pga nomnom.

lobster
Äta Momofukos lobster buns

Jag älskar ju lobster rolls (hummer i korvbröd med varmt smör och lite majo) och jag älskar bao buns (ett östasiatiskt ångat bröd som smakar moln och ofta äts med fet sås, picklade grönsaker och fläsk). Nu har Momofuko gjort en lobster bun! Hoppas den finns kvar när jag kommer.

 

egg
  En frukost på Egg Shop
För att jag älskar ägg såklart. Vore helt orimligt att inte äta här när jag är där minst en gång. (bildkälla)

 

poke

  Poké bowl på Wisefish Poké
Poké bowls är relativt nytt även i New York, precis som i Stockholm. Wisefish Poké öppnade tidigare i år och har fått fin kritik. Där bygger du din egen bowl. Ligger i Chelsea.

Nu: mot flygplatsen!

 

Translation. I’m off to New York today for 2 weeks! Here are a few things I wanna do while I’m there.

(0)
(0)
(0)
24 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar