Soppa var min favoriträtt när jag var liten. Rakt-upp-och-ner-soppa. Svamp, tomat men allra helst potatis-och-purjolökssoppa. Med tiden tröttnade jag på soppa. Upplevde det som lite trist. Flytande mat som smakar likadant i varje tugga. Men soppor behöver inte vara så. En vietnamesisk phở med risnudlar, koriander, kyckling, chili och krispiga grönsaker skulle jag gladeligen äta varje dag hela hösten. Den här är från Eatnam. Har du varit på Systemet på sista tiden? Vin på burk har stadigt spritt sig över vinhyllorna. Vad jag tycker om det vet jag inte. På ett sätt känns det ju inte så elegant, på ett annat sätt är det en ganska bra storlek om man är två och inte vill dricka så mycket. Den här drack jag och Björn förra veckan, god. Vogues September Issue. Tjejårets viktigaste tidning. Vad modernt att nittiotalsmodellerna retuscherats till knapp igenkännlighet. Om man nu inte vill att de ska åldras hade man ju kunnat ta deras döttrar istället. Två gånger har jag känt en begynnande förkylning sedan Didrik började förskolan och två gånger har jag släckt den med ColdZyme. Coldzyme största fan, det är jag. Jag är den slags människotypen som måste prova så fort det är en nyhet i butik. Som det mjukostfan jag är kastade jag mig över denna med smak av cheddar. Mycket god på ett knäckebröd. Fick ett bud från The Italian Cousins som öppnar en sin femte restaurang. Tips, för verkligen god pizza där. I budet fanns bland annat tiramisu. Tiramisu är en efterrätt som jag på senare år upptäckt verkligen är något för mig. Jag blandar ofta ihop den med pannacotta, som ju är lite slimey och halvkul. Men tiramisu! Tårta på burk!!