Annons
Annons

sandra och michelle. sagostund.


 

stockholm.

Nu börjar det bli ont om bilder i mitt arkiv på bara mig och Michelle, så denna vecka får även Sebastian pryda podd-inlägget!
I detta avsnitt har vi sagostund för att Michelle låg hemma och var sjuk. Vi läser ur böcker vi tycker om, Michelle berättar fabler för mig och annat mysigt. Ett av mina favoritavsnitt från oss tycker jag. Det borde finnas en sagostunds-podd så man bara kan gå runt på gatan och mysa omkring varenda vecka.
Lyssna och prenumerera på vår podd i itunes HÄR. Vi finns i alla podcastappar också.
För att lyssna direkt i webbläsaren:

Annons

.

Translation. Today you can listen to podcast no. 39 with me and Michelle (in Swedish), where we read stories to each other.

(0)
(0)
(0)
25 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar