Annons
Annons

She glanced this way, I thought I saw, and when we touched she didn’t shudder at my paw.


 

Jag är fruktansvärt svag för Disney-filmer. Det kan hända att jag har sett Skönheten och Odjuret minst 500 gånger och jag kan alla sånger ur Mary Poppins helt utantill. Jag har precis som de flesta varit hopplöst förälskad i Robin Hood och drömt om en alldeles egen tiger precis som Jasmines i Aladdin. Och vi får inte glömma – ett hår som Ariel. Så nu har jag gjort en spellista till er (och mig själv) med mina absoluta Disney-favoriter. Tyvärr hade inte spotify precis alla jag letade efter men jag tyckte ändå listan blev tjusig till slut.

Annons

Varsågoda:
far off places, daring sword fights, magic spells and a prince in disguise.

.
Och här är hela listan för dig som inte har spotify:


.


I’ve made you a spotify-list with my favourite Disney tunes. Listen to it here: far off places, daring sword fights, magic spells and a prince in disguise.

(0)
(0)
(0)
64 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar