Annons
Annons

sista dagen i stockholm.


 


Lördagen var min sista dag. Den skulle såklart tillbringas med Milla och Vera.


Tillsammans med min syster Mira, min lillebror Gustaf och min styvpappa så tog vi båten ut på sjön.


<3


Milla och Vera älskar att åka båt.

Annons


Efter två timmar landade (förtöjde?) vi i Sandhamn.


Hej familjen.Det var dags för lunch.


Jag och min lillebror, som fyller 16 och börjar på gymnasiet och blivit stor.


Jag åt en seglartoast vilken innebär oxfilé, pepparrot och bearnaisesås på ljust bröd. omnom.


Godis-kanoter.


Sedan bar det iväg hemåt.


När alla går in i för att det blåser för mycket sitter Vera kvar.


På kvällen gick jag till Mvseet för att äta hejdå-middag.


Stefan var med.


Och  Filip.


Ostron till förrätt.


Johanna.


Ulrika.


Jag åt råbiff igen, det var ju ändå sista dagen i Sverige. Ludde tror att det kommer hända något farligt med mig för att jag ätit så mycket rått kött de senaste två veckorna. Jag kanske muteras till en ko.


Så himla många bra människor runt ett bord.


Och så satt vi där i några timmar och pratade om läskiga sjukdomar som trädmannen, framtida resor som mexico och dåtida fester som ulrikas strålande dagen innan. En himla fin sista dag på en alldeles underbar semester.
.


Saturday was my last day in Stockholm. Me and my family took the boat out to Sandhamn for lunch. It takes about to hours to go there by boat and in the meantime you can sit and look at the pretty pretty archipelago of Stockholm. in the evening I had a good bye-dinner with some of my fav people. A lovely last day to a lovely trip.

(0)
(0)
(0)
41 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar