Annons
Annons

sista dagen på st. barths.


 

st. barths

Här kommer de allra sista sex bilderna från resan med min familj till Västindien. Den sista dagen, en söndag, åkte vi till havet för att bada och titta på sköldpaddorna som bor vid stranden. Såg dock 0 sköldpaddor. Dom kanske sov någonstans.

Annons

st. barths

Så sen åkte vi hem istället och badade lite mer fast i poolen. Kolla vad jag fick av min mamma! Ett av paraplyerna från lördagens restaurangbesök. Extrafint eftersom jag har ett paraplyställ i rött emalj i min hall.

st barths

På sena eftermiddagen gjorde jag mig fin i marin. Det blåste massor. Fast var varmt.

st. barths

Och så åkte vi upp i bergen för att gå på skaldjursrestaurang. Här är jag och min lillebror Jack.

st. barths

Jag och mamma åt vitlöksfrästa räkor med sötpotatismos.

st. barths

Väldigt gullig restaurang, minus att de la en levande hummer på min lillebrors huvud. Fast det tyckte i och för alla var ganska roligt utom jag som d-o-g av skräck. Dagen efter åkte vi hem. Klart slut.

 

Translation. Last day on St Barths. 

(0)
(0)
(0)
8 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar