Sandra Beijer
Hej, jag heter Sandra och är författare, bloggare och skribent. Har skrivit tre romaner och bloggat sedan 2005. Tycker om fredagar, cava och när det är sommar.
Annons

Sommaren genom 21 bilder.

summer 2019

Nu känns hösten på riktigt och det är dags att summera sommaren genom instagram. Min började med att jag gjorde lash lift. Vilken grej, älskade det. Trist att jag fick sån klaustrofobi av att inte öppna ögonen, vågar absolut inte göra det igen.

Annons

summer 2019

Uteserveringarnas tid och bara ben.

summer 2019

Christian kom till stan och vi åt prinsesstårta på Prinsen.

 

summer 2019

Sedan åkte jag till Paris. Bodde i det gulligaste rummet.

summer 2019

Bubbel och snacks med mina Pariskompisar och hade fint.

Annons

summer 2019

Sedan tog jag och Ellen tåget till London. Drack öl på pub och provade moderiktiga diadem.

summer 2019

Sedan vidare upp till Newcastle. Jag och Ellen såg ju Spice Girls i Sunderland!! Det var fett.

summer 2019

Tillbaka i Sverige. Vi budade på en lägenhet på Mariaberget. Det blev ju inte så sen då, pågrund av diverse anledningar. Tänk va weird, som en parallell dimension. Men saker kanske måste ställas på sin spets för att man ska förstå att man inte färdas i samma riktning.

summer 2019

Kronärtskockor i ugn jo man tackar.

summer 2019

Byggde koja på balkongen och läste böcker hela lördagarna.

summer 2019

Klippte gardinlugg.

Annons

summer 2019

Åkte till Frankrike och min mamma! Här var vi lika tycker jag 🙂 Annars tycker jag att jag mest ser ut som min pappa.

summer 2019

Efter en vecka i Frankrike åkte jag till Spanien och mötte upp E. Bodde på ett fantastiskt hotell i Barcelona.

summer 2019

Hängde i kvällssolen.

summer 2019

Sedan tillbaka till Frankrike igen. Milla gick bort den veckan. Min gulliga lilla gädda, minns precis hur hon doftade mellan öronen.

summer 2019

Efter en väldigt ledsam vecka fortsatte jag min Europaturné till London och Petra. Köpte en t-shirt och har nog aldrig fått så mycket komplimanger för ett klädesplagg, lite förvånad men kul såklart

summer 2019

I mitten av juli var jag hemma i Sverige igen. Gick på Trädgården med skogänget.

Annons

summer 2019

Sedan blev jag singel. Piss var det.

summer 2019

Fyllde 35!! Hade lite kalas! Ballonger! Kompisar! Nätstrumpor! Korv med bröd!

summer 2019

Och min familj firade mig en vecka senare med kräftskiva på restaurang. Blir stressad nu at kräftsäsongen kanske är över?? Har tagit den för given måste äta mer

summer 2019

Sen kom min bok ut. Firade med allting rosa på Häktet. Vad annars.

Dela på:

34 kommentarer till “Sommaren genom 21 bilder.”

 1. Sofia skriver: 17 september 2019 kl 06:18

  Jag bor i Nya Zeeland just nu, här är klockan 16.00 när klockan slår 06.00 i Sverige och ditt morgoninlägg läggs ut. Måste ba säga att jag LÄNGTAR varje dag för när klockan slår fyra är man alltid så satans uttråkad av plugg och det är som en guldklimp mitt i vardagsslitet med genomtänkta texter, vackra bilder, högt och lågt, djupt och ytligt. Tacktacktack och hoppas du får må bättre snart <3


  1. Sandra Beijer skriver: 17 september 2019 kl 07:47

   meh fint! <3


  2. Kristina skriver: 17 september 2019 kl 11:36

   That makes two of us! Kl16 NZ time har jag en halvtimme kvar på jobbet efter lång dag med tidig start, där morgoninlägget 06 Sweden time ger lite extra glimmer och energi. Hälsn kiwisvensken 🙂


  3. Julia skriver: 17 september 2019 kl 13:08

   På väg dit i skrivande stund!


 2. Sandra skriver: 17 september 2019 kl 07:22

  Om det kan vara en tröst så är havskräftor som bäst på vintern ?

  (Plus ville tipsa dig om låten the warning m robyn ft kindness, men tror spamfiltret tog den. Kram!)


 3. M skriver: 17 september 2019 kl 08:54

  Vi budade också på en lägenhet och sen tog det slut några dagar efter. Några månader senare känns allting fortfarande så tungt och svart. Jag spenderar helger gråtandes ensam hemma i sängen medan han hänger med henne, hela jävla tiden. Vet inte hur jag ska gå vidare ärligt talat..


  1. Ellen skriver: 17 september 2019 kl 09:31

   Aj. Har varit där. Värsta var i början när man inte visste säkert, gick in på hennes jävla öppna instagram hela tiden och letade ledtrådar och hittade dem. Googlade ”lönnmördare Sverige” och mådde piss, länge. Vet att det är superstörigt med såna här kommentarer men det går över. Det gick över och nu är jag lycklig med en annan snällare person. Håll ut <3


   1. M skriver: 17 september 2019 kl 13:23

    Tack <3


 4. Sarah skriver: 17 september 2019 kl 09:23

  Åh <3 Beklagar verkligen att Milla inte finns mer. Älskade hennes lilla personlighet som du visade så fint här i bloggen. <3


 5. sofia skriver: 17 september 2019 kl 09:24

  Hur fixar du din lugg sådär som på bilden över singeltexten? den PERFEKTA schvungen


 6. Mila skriver: 17 september 2019 kl 10:31

  Jag hade en pojkvän när var sådär 25. Det var lite upp och ner, mycket för att han precis flyttat tillbaka till sina föräldrar och kämpade med både depression och OCD. Runt jul ringde han mig iaf och var extra glad, började prata om att det vore så fint om vi flyttade ihop. Jag blev glad, hade inte haft sambo och mina vänner som jag bodde med ville flytta till eget. Men två veckor senare kom han till mig och sa ”Jag är inte kär i dig längre”. Två veckor senare?! Det blev en märklig start på det året. Några veckor senare var jag en hårsmån från att bli hemlös. Men i slutet av året hade jag en fantastisk lägenhet mitt i stan och såg tillbaks på hur sjukt året började och kände bara ”men gud, hände allt det där ens?!” …


 7. Liv skriver: 17 september 2019 kl 11:15

  Jag tänker alltid när jag ser en bild på din mamma att ni har samma gulliga leende 🙂


 8. Karin skriver: 17 september 2019 kl 11:27

  Jag var så nära att flytta in i en helt otrolig lägenhet med en kille jag trodde jag skulle leva med. Den hade liksom två våningar och takterrass och svinfina tapeter överallt. Sörjer fortfarande den där lägenheten ibland. Men killen. Nä, honom tänker jag inte på ofta alls faktiskt.

  Kram!


 9. Åsa skriver: 17 september 2019 kl 11:28

  Vilken tuff sommar <3


 10. Sigrid skriver: 17 september 2019 kl 11:46

  Vågar inte skriva detta i 925. Skrev det igår på förra inlägget men var ute lite för sent, men jag behöver typ råd. Tack Sandra för en så bra blogg.

  hur lyckas man få kompisar som stannar kvar? jag har verkligen ansträngt mig att få mer långvariga vänskapsrelationer senaste två åren. (Tappade typ allt mitt umgånge för 3 år sen pga otrolig kris), jag hör av mig, föreslår att göra kul saker, försöker finnas där (men inte vara för på eller klängig) men ändå så rinner det mesta ut i sanden. jag har en vän som jag haft en längre tid nu, och jag känner mig nära henne och att jag kan höra av mig om det är nåt, men hon har fler vänner + en partner, så vi ses inte så ofta jag hade önskat (kanske en gång i månaden, inte mer).

  Jag är så TRÖTT och LESS. Och ledsen. känner som att jag verkligen jobbar och jag är så trött på att känna mig ensam. har inte fått en present av en kompis på 6 år typ. och jag går i terapi och försöker verkligen se om det är så att jag gör saker omedvetet som gör att mina relationer inte blir långvariga, men jag fattar typ inte. det är som att det inte lossnar för mig. och nu med de nya vännerna jag har (som jag känt typ ett par månader) så känner jag mig liksom rädd att de också ska rinna ut i sanden, och jag är orolig för att höra av mig för ofta eller verka desperat. jag trivs i mitt eget sällskap men FAN jag vill kunna ha en födelsedagsfest för mig med vänner som jag faktiskt älskar. jag är 26 år btw.
  KRAM FRÅN EN TRÖTT OCH LEDSEN som VERKLIGEN anstränger sig. har gått på tusen kompisdejter senaste åren, och har 7 vänskaper som kommit och gått senaste 2 åren (två slutade i bråk pga vi funkade VERKLIGEN INTE, men annars gled det bara ut i sanden efter att jag obs hört av mig ett antal ggr och sen fattat vinken när jag fått ”vi får se!” Svar) och jag är så TRÖTT.


  1. Frida skriver: 17 september 2019 kl 12:50

   Är inte Sandra, men var i samma sits förut, här är mina ytters konkreta grejer som hjälpte mig: Jag skaffade ett extrajobb (pluggar 100% på uni, men umgås inte med nån i klassen), läste en knäpp språkkurs med träffar 2ggr/vecka, hörde av mig till en gammal vän och frågade om hon ville ses, och jag tackade ja till AWs jag inte ”orkade” gå på.

   Och sen sa jag till mina två vänner som jag hade sen innan ”Jag känner mig jobbig när det bara är jag som hör av mig, och det känns som att det rinner ut i sanden när jag slutar. Tycker du jag är jobbig?” Som tur var är dessa två rimliga människor som 1. svarade att jag inte är jobbig och 2. började ta initiativ själva.

   Jag tänker att de man träffar inte ”ogillar” en eller så, de har bara fullt upp med sina egna vardagar. Med all rätt, eftersom de är huvudpersoner i sina egna liv. Men du är ju huvudpersonen i ditt, och du förtjänar vänner om du vill ha det. Säger inte att det går fort eller så, men jag säger att det går.
   Hoppas du snart hittar (eller hittar tillbaka till) vänner som fattar hur rolig och BRA du är. Kram ?


   1. Sigrid skriver: 17 september 2019 kl 14:11

    har velat säga det till en vän jag tkr mkt mkt om, men vågar liksom inte. Jag tar oftast (nästan alltid) initiativ och det börjar tära på min självkänsla. Vet inte hur jag ska säga det snyggt utan att det blir sårande eller för needy.


  2. Hebe skriver: 17 september 2019 kl 14:11

   Men hej, var i landet bor du? Vi kan ju bli kompisar!


   1. Teresia skriver: 17 september 2019 kl 14:27

    Det undrar jag med! 🙂


    1. Sigrid skriver: 17 september 2019 kl 15:04

     Gulliga ni är! Vågar absolut inte skriva vart jag bor eller vad jag egentligen heter för jag skäms pissmkt :)))))) känner mig för gammal för att fortfarande tycka detta är så känsligt och jobbigt.


 11. Karin skriver: 17 september 2019 kl 12:31

  Jag kollade på hus med mitt ex i början av maj. Tre veckor senare kom det fram att han varit otrogen de tre senaste åren (nej, ibland märker man inte sånt). Jag brukar gå in och läsa dina texter då och då. Orden lindrar och får mig att känna mig mindre galen och ensam. Du har bidragit till att jag på riktigt kan känna – det går över. Det gör ont. Men. Det. Går. Över. Så mitt i allt mörker – tack!
  Vi är inte ensamma.


 12. Marialangtudepalandet.dk skriver: 17 september 2019 kl 14:54

  Åh nej, hade helt missat att Milla gått bort. Beklagar, min (första) hund är 3 år och jag kan inte föreställa mig hur det är att säga farväl. Huset skulle vara så tomt utan honom.


 13. Nina K skriver: 17 september 2019 kl 15:28

  Hej!
  Din blogg är trevlig att läsa med bra bok- och recepttips.
  Har dock tänkt på det här med att ha öppen mun på bild. Fattar inte grejen med det. Ser att du har det rätt ofta (och även andra influencers). Varför har man det? Är det för att se sexig ut? Tycker att det får en att så undergivet k*t ut. Såna miner används ju ofta i reklam när man ska sälja grejer med en sexig tjej. Stängd mun eller ett leende ser mer naturligt ut än en gapande mun. Varför väljer du den minen? Nyfiken.


  1. Jo skriver: 17 september 2019 kl 15:36

   Men herregud….


  2. Evelyn skriver: 17 september 2019 kl 15:51

   Undergivet kåt??? Men kära nån. Vilken märklig kommentar. Man kan väl posa hur man vill 🙂 tror inte du behöver analysera


  3. Saga skriver: 17 september 2019 kl 16:50

   Förstår din tanke och analys helt, och du har inte fel! Men en annan förklaring är att ens läppar generellt ser lite fylligare ut + med helt stängd mun är det lätt att se väldigt sur ut trots att man inte är det. Man ser mjukare och snällare ut helt enkelt!


  4. Martina skriver: 18 september 2019 kl 10:12

   Varför skriver du en sån grej i ett inlägg där Sandra öppnar sig och berättar om hur jobbiga saker hon gått igenom på sista tiden? Förstår du på riktigt inte hur otrevligt det är? Nyfiken.


 14. Ada skriver: 17 september 2019 kl 21:11

  Åh milla. Jag har börjat tro på himlen.
  Och jag tror man möter alla trevliga där sen.


 15. Alice skriver: 18 september 2019 kl 09:46

  åh, vilken helvändning på sommaren Sandra. Känner med dig <3 Speciellt med lägenheten och drömmarna som aldrig blev. Så svårt att släppa något man tänkt sig in i så länge och trott och hoppats på. Det gör så ont. Är lite i samma själv nu även om vi aldrig hann titta på en lägenhet eller så. Men det gör tillräckligt ont att jag har två bilder i huvudet av honom där han 1) står vid ett altare i sitt långa hår och 2) sitter med vårt nyfödda barn på bröstet. Det här är alltså saker som aldrig hänt men som jag tänkte mig 5-6 år framåt i tiden. Känner mig som världens tönt men tycker ändå det är rimligt att bygga upp sånt i huvudet när man är en romantisk person + pisskär!? Fattar att du har det enormt tufft nu. Du får vara snäll mot dig själv och ta hjälp av nära vänner <3 puss


  1. Emma skriver: 18 september 2019 kl 17:18

   Känner igen mig precis, det gör så ont att man också förlorar en hel potentiell framtid med personen. Tycker Ana Diaz beskriver den där framtidsnostalgin så fruktansvärt bra i låten 100. Sista raderna drabbar mig varje gång:
   ”Om jag blundar kan jag se det
   Våran dotter ni håller handen
   Hon är liten
   Vad är tiden?
   En annan linje”


 16. Martina skriver: 18 september 2019 kl 10:20

  Fick så ont i hjärtat att läsa att Milla gått bort! Fina du, vilken kämpig sommar. Killar kommer man över till slut. Milla kommer du bära med dig i ditt hjärta för alltid. Önskar dig en fin höst och att det blir lite lättare för varje dag!


 17. Sofie skriver: 18 september 2019 kl 13:53

  Märker att jag inte läst så flitigt på länge. HU så hemskt att Milla gått bort. Verkligen sorgligt! Skickar en kram!


 18. E skriver: 19 september 2019 kl 08:48

  Jag tror verkligen att det är så att relationer kan förändras mycket, till och med ta slut, när saker ställs på sin spets. När det liksom blir uppenbart att man kanske står bredvid varandra på en väg men tittar åt helt olika håll. Att man inser att man inte har samma grund att börja bygga en framtid på. Men nog gör det riktigt ont ändå när det tar slut. Puss.


 19. Maja skriver: 21 september 2019 kl 13:22

  Måste bara flika in att jag tycker du är jättelik din mamma på bilder. Ni utgör en så fin mor och dotter-duo. Kram!


Laddar
https://sandrabeijer.elle.se/lordag-bastu-cava-och-paella/