Annons
Annons

sommarläslyssning av den bästa sorten.


 

i samarbete med Nextory.

monday
Semesterläsningsdags snart! Min bästa typ av läsning!
Hänga i skuggan invid en pool och försvinna bort i någon annans värld för en liten stund.

Min bästa läspodd Mellan Raderna lärde mig en sak som jag tycker var så himla smart om man som jag är en person som tycker om att varva mellan ögon och öron: att ladda ner samma bok som ljudbok som man läser i fysisk form.

Annons

Jag är fortfarande ganska läs-traditionell av mig och har inte riktigt hoppat in i e-boken som många andra, men ljudbok tycker jag väldigt mycket om. Nu när jag ska bila i Italien om en vecka kan jag absolut inte läsa i bilen för då mår jag illa. Och därför har jag laddat ner de semesterböcker jag packat ner så att jag kan varva mellan läsning och lyssning!

Sånt life hack kände jag. Dessutom är ju Nextory en prenumerationstjänst så man kan ju lyssna på hur många man vill för ett fast pris.

Stephen King – Att skriva. En riktig klassiker som nästan funkar ännu bättre som ljudbok för att det blir mer eller mindre som en podcast. En tiotimmars podd proppad med skrivinspo.

Bodil Malmsten – Det här är hjärtat. Detta är ett megatips delvis för att den läses upp av Bodil Malmsten själv, men framförallt för att den här boken i princip inte går att få tag i längre i fysisk form. Men som ljudbok och e-bok! Det här är hjärtat är kanske det vackraste som någonsin skrivits om kärlek. Bloggrecension kommer senare i juli.

monday
Jag och Nextory har fortfarande ett erbjudande som ger er 30 dagar gratis om man KLICKAR HÄR och uppger rabattkoden Sandra. Koden endast gäller för nya medlemmar och man kan förstås säga upp abonnemanget när man vill.
Självklart kan ni läsa/lyssna på mina böcker hos Nextory också.

Glad läslyssning <3

I samarbete med Nextory.

(0)
(0)
(0)
10 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar