Annons
Annons

sommarlördag med pannkaksbrunch, en slottsruin och födelsedagsfest.


 

saturday.

I lördags krånglade mitt objektiv till systemisen så min mobil fick äran att dokumentera dagen istället. Jag och Magnus promenerade genom ett city packat med turister för att bruncha med dessa: Mattias, Channa och Gustav.

Annons

saturday.

Miss Clara hade nämligen frågat om de fick bjuda mig och ett knippe vänner på lördagsbrunch med livejazz. Klart jag ville det!

saturday.

Vi började med ostron, en syrlig drink och cappuccino. Fjärde gången jag äter ostron i september och vi är inte ens halvvägs, kan nog bli månadens mattema för mig.

saturday.

Två gulliga.

saturday.

Vi åt så himla goda grejer: tonfisktartar, eggs benedict, pommes, koreansk grillad kyckling med kimchi och en side med blåbär. Och cava till det.

saturday.

Brunchen slutade med att de överraskade oss med amerikanska pannkakor med minifyrverkerier i! Kan vara det brunchigaste som hänt mig hittills i livet.

saturday.

Efter maten bestämde vi oss för att ta en långpromenad i Hagaparken. Det är min favoritpark, men det kanske ni visste, känns som jag säger det ibland.

saturday.

Vi gick ändå till sluttsruinerna, hoppade runt mellan dem och planerade framtida rejv som såklart Vickan skulle va bjuden på.

saturday.

Sedan vinkade vi adjö, delade på oss, gick hem, kammade håret och möttes upp en timme senare på Babylon.

saturday.

Prosecco och vita t-shirts var tydligen kvällstemat. Obs att klockan är åtta på kvällen här och ingen har jacka <3

saturday.

Efter uteserveringen gick vi på en födelsedagsfest på Mister French. Dansade, skålade, kramades!

 

Translation. My Saturday. Brunch at Miss Clara, a walk in Haparken, prosecco at Babylon and a birthday party at Mister French.

(0)
(0)
(0)
7 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar