Annons
Annons

stora pojkvänslistan.


 

gothenburg.
När jag bad er sätta rubriker till blogginlägg så var det en majoritet som ville veta mer om Magnus. Därför satte jag ihop denna lilla pojkvänslista med diverse frågor. Magnus kommer ju bli något förvånad när han slösurfar in på min blogg och upptäcker det här inlägget… men allt för er.
Tror i alla fall jag inte säger något han skulle ha något emot. ^^
Okej mot listan,

Annons

oxelösund.
Hur länge har ni varit ihop?

Vi har varit ihop i drygt ett år och nio månader.

Hur träffades ni?
Vi träffades för första gången i slutet av februari för två år sedan. Jag var ute med Michelle på Kåken. Hon gick på Berghs då och hela skolan hade fest där. Magnus gick på Berghs samtidigt och jag såg honom tre meter bort och bara majgad bästa sak jag sett. Sedan såg jag till att hamna bredvid honom och då började han prata med mig. Jag var dock där med en dejt så kunde inte göra så mycket mer än att hälsa och utbyta ett par ord.
Dagen efter skulle Michelle ha fest så jag bad henne bjuda Magnus och skriva att jag tyckte han var det snyggaste jag sett.
Så det gjorde hon:

Och sedan kom han till hennes fest! Helt själv faktiskt. Så modigt. Jag vågade knappt prata med honom för jag tyckte han var så het, men han sa hej och frågade grejer och var gullig. Tänkte hela tiden: vill ha vill ha kommer aldrig få.
Men sedan några timmar senare satt vi på en högtalare på klubben Under Bron och då lutade han sig fram och kysste mig.
Det var en fredag och vi hängde resten av tiden den helgen.
Och på måndagen flyttade jag till Paris i tre månader och trodde allt var över. Skrev en krönika om det.

Vem var mest på?
Jag var ju den som tog första initiativet i alla fall, genom Michelle men ändå. 🙂 Men efter det var det nog ganska likvärdigt.

Skedde några komplikationer?
Ja det här med att jag flyttade till Paris var ju en ganska stor komplikation.

Kan man få se något tidigt sms eller så?
Här är en liten smskonversation dagen efter första kvällen vi hade hånglat:
magnus.


Hur skedde dejtandet?

Jag åkte då till Paris i tre månader för att skriva och hångla med fransmän. Fast sen ville jag inte hångla med fransmän något mer. Dagen då jag anlände till Paris bokade jag en flygbiljett till Stockholm helgen därpå. Jag höll på att bli galen i hjärtat och magen behövde se vad det var för något mellan oss.
Han skrev ett hej till mig på facebook, tackade för helgen och frågade om han fick skicka en present till mig. Jag svarade att jag av en händelse kommer till Stockholm om en vecka för att göra en grej (…). Kanske ville han hänga då istället?
Klart jag vill sa han. Vi bestämde fredagen och jag skrev:
magnus.

Så en och en halv vecka senare kom jag till Sverige över en helg. Jag åkte direkt till en bar där han satt, hade med resväska och allt, och sen bodde jag i princip hos honom resten av vistelsen.
När jag åkte tillbaka till Paris hittade jag en bok i min väska:
magnus.
<3

Efter det dejtade vi via skype och whatsapp kan man väl säga.
magnus.

I april åkte han ner till Paris och hälsade på mig över en helg. Här är en bild jag tog på honom i Versaille som jag aldrig publicerade på bloggen:

versaille.

Hur blev ni ihop?
Fem dagar efter att jag kommit hem från Paris. Det var den 1:a juni 2013 och vi stod klockan tre på natten på Berns. Hans kompisar frågade om vi var ihop och vi visste inte vad vi skulle svara. Han tog mig åt sidan och frågade om jag ville bli hans flickvän. Det ville jag.

friday
Vem sa jag älskar dig först och hur skedde det?
Kanske klyschromantiskt men också väldigt fint: Vi var på en fest på en båt i slutet av augusti och det spelades ett Håkan-medley i högtalarna. Vi stod ett gäng och bara skreksjöng ut varenda textlåt och han lutade sig fram i mitt öra och viskade det.

Bor ni ihop?
Ja vi flyttade ihop innan vi ens sagt att vi var ihop. Det var för att jag inte hade någon bostad i Stockholm. Jag kom hem från Paris och skulle flytta in hos mina föräldrar tills jag hittat något. Han ba men är du knäpp eller? Flytta in hos mig. Så jag kom med hela mitt liv i två enorma resväskor och flyttade in hos honom på Gärdet. Sedan dess har vi bott ihop.

Vad är hens bästa sidor?
Att han är så fantasifull och glad. Att han hakar i alla mina skämt och drar de vidare. Att han alltid förstår när jag beskriver en känsla och säger ah fattar precis vad du menar och alltid vill göra den knäppaste idén om det finns olika alternativ. Att han aldrig tar upp sin mobil och kollar grejer när vi äter middag. Att han också vill vara ifred på vardagar och vi kan ligga tysta och göra egna grejer i timmar men att hans hand ligger på mitt lår under hela tiden. Att han luktar så gott att jag tycker bättre om honom när han inte duschat på en dag. Att han inte klänger sig fast vid mig utan skapar egna relationer med mina vänner eller med min familj. Att han pratar göreborgska. Att han har så fina framtänder, som två stora sockerbitar. Att han gråter så försiktigt när han är ledsen.

Och sämsta?
Men svår fråga. Att han inte berättar när han mår dåligt eller är stressad utan att jag måste dra det ur honom. Fast nu börjar jag lära mig det där ändå. Att han gärna vill berätta historier om Napoleon och andra historiska kungar och befälhavare, vilket är okej såklart, men ibland tar historien aldrig slut? Att han väntar på röd gubbe vid övergångsstället och inte bara går när det inte är några bilar?

Vad bråkar ni om?
Vi bråkar inte så ofta men det är egentligen Magnus förtjänst. Han är väldigt tålmodig och jag kan gå runt och smälla i dörrar och provocera och han väntar ut mig tills jag kommer smygandes och säger förlåt. Kan inte komma på om vi har upprepande bråk om grejer, isåfall typ bädda/städa/fixa hemma, men vet inte om jag skulle kalla det bråk. Han är väldigt lugn av sig och vill reda ut saker när det skaver vilket är bra för mig tror jag. Jag är van med att man skriker och gormar och blir galen på varandra. Eller van och van, men så har vi bråkat i min familj liksom när vi har bråkat.

Vad gör ni när ingen annan ser?
Sover, ligger, pratar, hånglar, äter, dricker, städar, är interna, kollar serier.

Vad ger ni för komplimanger?
Han ger mig väldigt fina komplimanger. Om att jag är smart och bra och driven och knäpp och fin. Och berättar saker om mig jag inte tänkt på, som att han funderat ut dom, tänkt på dem ett tag och sedan säger dem till mig. Det är fint. Jag själv har mer komplimang-tourettes. Mest för att jag inte kan låta bli. Är en väldigt komplimangig flickvän i överlag. Du luktar så gott, så fina axlar, älskar dina tänder, och dina ögonbryn och den här platsen och den här och den här och den här. Och såklart om hans insida också, men kan ibland fastna lite för mycket i det ytliga för att det finns så mycket fint att titta på ^^
En gång sa han, sandra, jag är en person också.
Jag ba näää.
🙂

magnus.
En grej jag skrev på Trädgårdens toalett förra sommaren.

Vilken är din favoritbild på honom?
sunday.
Jag tycker så mycket om den här för att det är två av mina favoritpersoner på en och samma bild och jag tycker man kan känna att de tycker om varandra. Milla och Magnus ihop är love overload.

IMG_3351
Och den här är så himla gullig också.

Och på er båda?
weekend through photobooth
Den här bildserien är fin tycker jag! Med en liten taxrygg i mitten.

Något du vill avsluta med?
Ja en puss.

<3.

 

.

Translation. A list about my boyfriend. Click the google translator button in the right frame almost at the top to read.

 

(0)
(0)
(0)

122 kommentarer till “stora pojkvänslistan.”

 1. Alltså, jag har varit så grå och osynlig det senaste. Han dumpade mig, bara sådär för 4 veckor sedan. När jag va upprörd i fredags och vi skrev på fbchatten, sa han till mig ”men gå ut nu ikväll och ha kul, och släpp det här.” Han bad mig o ba släppa det? Eld och lågor inom mig, så in i helvetes förbannad. Vem säger ens så? Min fina vän drog med mig ut i fredags, jag började känna mig levande igen, kanske ändå började släppa det? Sen stod han, den där äckligt heta killen från bussen, där på dansgolvet och stirrade rakt på mig. Jag dök på han och han på mig. Vilken jävla vinst, vilken kväll, vilken natt och vilken morgon. Detta inlägget och fredagens natt har fått mig att börja se ljuset.

 2. UUUUHHH fint gråter nästan lite blir både arg på min kille som aldrig skrivit i någon bok, fast jättekär i honom samtidigt för han överraskade med frukost från bageri imorse i sin fina skogshuggarskjorta och håret i tofs och hans bruna fina ögon. <3

 3. åh vad underbart. kan inte magnus svara på samma lista om dig? vore kul att läsa ifall han upplevt det annorlunda på något vis. kramis

 4. ORKAR INTE DET GÖR JU TILL OCH MED ONT FÖR ATT DET ÄR SÅ FINT. Men ont på ett bra sätt. Du är den bästa personen jag vet som jag inte känner. Men ibland drömmer jag att vi sitter och pratar så lite tror jag att jag känner dig. Ba lite.

  KRAM och puss high five och skål för er och all kärlek i världen

 5. Gulligaste inlägget!
  Så roligt att få höra dina tankar om honom, få se lite sms o sånt. <3 <3
  Ps: du skriver så bra!

 6. Please! Can you (or anyone) translate what the book says? I’m so curious but I’m an English reader and google translate do not translate images :'( your love story is so beautiful, it reminds me of me and my boyfriend ♥

 7. Asså älsk på denna mening, ”Att han gärna vill berätta historier om Napoleon och andra historiska kungar och befälhavare, vilket är okej såklart, men ibland tar historien aldrig slut?”. Gu va jag fnissade till! stämmer väldigt bra på min kille också fast ämnet är ekonomi. Vilket jag iof tycker är väldigt intressant men ämnet är enligt honom outtömligt 😀

 8. Satt och läste det här inlägget för tredje gången idag och tycker precis som första gången att det är så fint att läsa om, sån där kärlek som man vill ha. Det är bara det att det gör mig samtidigt lite ledsen och förvirrad eftersom att jag har träffat världens finaste kille, en sån som jag inte trodde att jag skulle träffa just nu i alla fall. Han gör typ alla rätt och vi har så SÅ kul tillsammans och han är så fin mot mig. Vi har ”dejtat” i ungefär tre månader nu och det har varit så trevligt men också förvirrande för hur mycket jag än tycker om den här killen så känner jag inte den DÄR känslan, jag är inte KÄR. Inte än i alla fall och jag vill inget hellre än att bli det för han får mig ju att må så bra? så vad är felet, jag VET att man inte ska stressa fram och att det är olika för alla men jag vill ju ha det såhär, lite ”love at first sight” känsla och istället går jag runt och är arg på mig själv för att jag inte känner mer, troligtvis ingen som kommer läsa såhär långt bak i ett inlägg såhär långt bort men kan ändå inte låta bli att undra, är det någon fler som känner såhär? Vad gör man? Vill verkligen inte såra den här fina killen och det känns nästan egoistiskt att bara ”låta tiden gå” för att jag vill se om det ändå kan finnas något, men tänk om jag inser att det inte gör det och så har jag dragit honom bakom ljuset på det viset. Helvete. Ville bara skriva av mig. Det löser sig nog.

 9. alltså ”Att han väntar på röd gubbe vid övergångsstället och inte bara går när det inte är några bilar?” hahaha exakt så är min pojkvän och det är sååå stöööörigt jag ba’ BARA GÅ HERREGUD.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

 


Annons

 
 


Annons

Laddar